Papp Dóra: Tükörlelkek (Tükörlelkek 1.)
"Kriszti és Orsi nem is lehetnének különbözőbbek.
A végzős Péterfi Krisztina mintadiák. Színötös mindenből, illemtudó, népszerű lány, a szülei szeme fénye. Legalábbis kívülről ez látszik. Olyan titkai és gondolatai vannak, amelyeket még önmagának sem mer bevallani, nemhogy a szüleinek vagy a környezetében bárkinek is. De, mint tudjuk, a titkok egyfolytában azért küzdenek, hogy előbb-utóbb felszínre kerülhessenek...

Fekete Orsolyát úgy becézik: Tragédia. Ő az a lány, aki a saját rettenetes, kibírhatatlan stílusába és az üvöltő metálzenébe menekül a problémái elől. A lány, akinek mindenki ismeri a titkát, de a teljes igazságot csak ő és a legjobb barátja, Eszter tudja. A lány, aki verekszik, cigizik, káromkodik, és úgy általában háborúban áll az egész világgal, és aki hosszú évek óta küszködik az egyszerű emberi kapcsolatokkal. De ez változhat, csak kell valaki, aki segít neki ebben..." (moly.hu)
Papp Dóra: Tükörlelkek (Tükörlelkek 1.)
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Mert könnyű volt a nyelvezete, követhető a cselekménye és mivel kortárs mű, azonosulhatunk a szereplőkkel is.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben egyik főhős sem: Kriszti esetében így túl sok titkot és nyomást kéne elviselnem, míg Orsi esetében mások véleményével és saját magammal kéne megküzdenem.
Annak ajánlom, aki...
Aki szeret a tinédzserek problámáiról olvasni, illetve arról, hogy lépnek ezeken túl, mind szerelmi, mind iskolai, mind magánéleti tekintetben.
Ne olvassa el, aki...
Aki nem szereti a váratlan fordulatokat vagy az érzelmi hullámvasutakat.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz