On Sai: Esővágy


"Exkluzív válogatás On Sai novelláiból Bölcsesség, derű, kínzó önvizsgálat, rakoncátlan, pajkos humor, hatalmas vállalás. On Sai világokat alkot számunkra, hogy megkönnyítse létünket a teremtett világban, és hogy ablakokat nyisson világainkra, ajtókat belső útjainkhoz. Hol képet kapsz, hol gondolatbonbont, nyugtalanító kérdést; hol egy üde ötletet, felszabadító élcet. Tizenhárom történet, tizenhárom feledhetetlen élmény, mely elkísér! Boldogan nyújtjuk át számodra, Kedves Olvasó."
On Sai: Esővágy
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
több novella volt benne. Olyan történeteket is elolvashattam, amelyeknek önmagamtól nem álltam volna neki, mert nem az én stílusom, de nem bántam meg. A könyv elgondolkodtatott, megnevettetett, és egy kis színt vitt a szürke hétköznapokba. Imádtam.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék / nem lennék a regényben főhős. Az előbbi mondat nem nyelvtani hiba volt a részemről. Tizenhárom novella, tizenhárom főszereplő. Mind különböző, éppen ezért van akivel tudnék azonosulni, van akivel nem.
Annak ajánlom, aki...
egy kis változatosságra vágyik, de mindenki nyugodt szívvel nekivághat a könyvnek. Nem ígérem, hogy minden történetet mindenki szeretni fog, de az biztos, hogy mindenkinél lesz olyan, amit nem fog tudni letenni.
Ne olvassa el, aki...
egy történetre vágyik, mert itt bizony tizenhárommal kell megbirkóznia.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz