Noelle Stevenson: Nimona


"NIMONA
gaztettekre fogékony, lobbanékony természetű, fiatal alakváltó.
LORD BALLISTER BITANGFŐ
vendettára készülő gaztevő.

Nimona és Lord Bitangfő, a csatlós és a főgonosz komoly felfordulást tervez. Céljuk, hogy bebizonyítsák a királyság népének, hogy Sir Ambrosius Aranypőc és haverjai a Rendfenntartó és Lovagügyi Intézetben korántsem akkora hősök, mint azt az emberek hiszik.

BOSSZÚ!
SÁRKÁNYOK!
TUDOMÁNY!
SZIMBOLIZMUS!

De ahogy az apróbb csínytevések sorából kegyetlen összecsapás kerekedik, Lord Bitangfő ráébred, hogy Nimona képességei épp olyan homályosak és rejtélyesek, mint a lány múltja. Természetének kiszámíthatatlan, sötét oldala pedig veszélyesebb lehet, mint azt Bitangfő hajlandó beismerni."
Noelle Stevenson: Nimona
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Ez a könyv letehetetlen, akár egy szuszra is el lehet olvasni (ha sok időd van). A cselekmény lendületes, izgalmas és igazán kalandos. Nagyon tetszett az alapötlet, ami az antihősök szemszögéből játszódik. Ezen kívül a világ is bejött, a társadalom középkori, de a technikája szupermodern. A történet hasonlít a filmre (hiszen ez az alapja), de akkor is tartalmaz meglepetéseket, ha valaki már látta az animációt.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben a főhős, akinek nem mindennapi képességei vannak, azonban neki sincs vidám háttértörténete. Nimona nagyon karakán, lelkes, magabiztos és kitartó, én pedig szívesen lennék ilyen.
Annak ajánlom, aki...
Annak ajánlom, aki szereti a fantasy-t, az alakváltókat, lovagokat, sárkányokat, valamint a mágiát és a tudományt. Ajánlom azoknak akik látták a filmet, mert tetszeni fog nekik.
Ne olvassa el, aki...
Ne olvassa el, aki nem szereti a függővégeket, ugyanis ez a képregény szinte a teljes lezárást az olvasó képzeletére bízza.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz