Nicole Christie: Érzéki csalódás


"A ​tizenhét éves Violet Mercer arra tér haza Hawaii-on töltött nyári vakációjából, hogy a barátja megcsalja egy barátnőjével. És ha ez önmagában nem volna elég pocsék dolog, az anyja hozzámegy egy férfihoz, akivel csak nemrég ismerkedtek meg. A dolgok még kínosabbra fordulnak, amikor Violet találkozik az új, gazdag mostohaapjával és annak fantasztikusan jóképű fiával ¬ aki előtt éppen aznap járatta le magát! Zane O'Connor szexi és elbűvölő… és egyáltalán nem Violet súlycsoportja. Őt látva Violet azt is elfelejti, hogy az exe egyáltalán létezik. De soha nem lehet esélye nála… igaz?"
Nicole Christie: Érzéki csalódás
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
rengeteg vicces rész van a történetben, a vacsorás jelenetnél nem tudtuk abbahagyni a nevetést. Valamint a két főhős is imádnivaló. Nagyon szurkoltunk nekik és alig vártuk, hogy Zane titka napvilágot lásson.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert annak ellenére, hogy számtalan kínos szituációba kerülnék végül mindig győztesen távoznék. Ráadásul Zane sem mindennapi teremtés.
Annak ajánlom, aki...
szeret az éjszaka közepén sírva röhögni. Valamint sok ideje van, mert ha ezt a könyvet elkezdi olvasni egyszerűen nem fogja tudni letenni. Azok is olvassák el bátran, akik oda vannak a különös humorért.
Ne olvassa el, aki...
nem szereti a szerelmi történeteket. Humorérzékkel nem rendelkezőknek sem ajánlott.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz