Nathalie Somers: Lányok regénye
Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 332

Ez a nyár bizony rosszul végződik Lilynek, Maëlle-nek és Chiarának! A három barátnőt a szüleik büntetésből egy időre eltiltják a mobiltelefontól és az MSN-től, ráadásul kiderül, hogy ősztől nem ugyanabba az osztályba fognak járni. Ennek ellenére az új tanév és a gimnázium számos meglepetést tartogat számukra, kezdve azzal, hogy felbukkan a környezetükben a szép és titokzatos, ám nem mindenki számára rokonszenves Mélisande… Humorral teli üde történet négy különböző karakterű francia tinilány mindennapjairól, örömeiről, gondjairól, vágyairól, titkairól.
Nathalie Somers: Lányok regénye
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
több szereplő szemszögéből íródott, így belepillanthattunk egyes szereplők magánéletébe. Ez feldobja a könyvet és érdekesebbé teszi. Igazi csajos könyv.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
A történet a 4 tinilány különböző szemszögeikből épül fel. Maelle szerepében sok a bonyodalom, de igazi kitartó lány. A kitartása és magabiztossága miatt lennénk az ő szerepében.
Annak ajánlom, aki...
Mindenképp kezdje el olvasni, akinek a tartalma szerint tetszik a könyv. Lassú kezdés után beindul a történet és a végére kikerekedik. Annak is ajánljuk, akinek kérdései vannak a lányokról, de nem tudják a választ rá, biztos segíteni fog a könyv.
Ne olvassa el, aki...
nem szereti a lassú bevezetésű könyveket. Nagyon vontatott a könyv eleje. Úgy éreztük, hogy nehezen fogjuk majd kiolvasni.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz