Angela Nanetti: Valeria! Szerelmem!


"Lányregény fiúszemmel? Viharos szerelmi történet? Véletlen motorbaleset? Kamaszkori válság? Egy dombok közt meghúzódó szépséges olasz kisvárosban elementáris erővel zúdul egy fiúra az első szerelem. Kiforgatja énjéből, összetöri bizonyosságait, feldúlja mindennapjait, veszélyezteti kosárlabda-karrierjét, válófélben lévő szüleit önvizsgálatra készteti. És a szerelem tárgya? A lány? Akaratlan okozója mindennek, ezért az ő csodálkozó, kerekre nyílt szemével búcsúzik a történet, melyet lányok és fiúk figyelmébe egyaránt ajánlunk."
Angela Nanetti: Valeria! Szerelmem!
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
egyszerű a történet, olyan szempontból, hogy egy fárasztó nap után nem kell rajta sokat gondolkodni. Én szeretem az ilyen, hétköznapi emberekről, fiatalokról szóló szerelmes történeteket, mert a saját gondjainkat lerakva elmerülhetünk a szerplők életében.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben a főszereplő lány, mert olyan fiú (a másik főhős) szeretett bele, akinek a személyisége nagyon tetszik, aranyos, nem bunkó, érdekes. Bár a lánynak is megvannak a saját gondjai, úgyhogy nem egyértelmű dönteni.
Annak ajánlom, aki...
szereti a szerelmes történeteket, más tizenévesek élete érdekli, egy könnyű olvasmányt szeretne, ami nem túl hosszú. Ráadásul ez a könyv a fiú szemszögéből van, ami szerintem külön érdekes és élvezhető.
Ne olvassa el, aki...
unalmasnak tartja ezt a műfajt, mert nem történik benne semmi "fontos". Továbbá aki nem egy elgondolkodtató, magasröptű dolgot vár ettől a műtől.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz