Michael Grant · Katherine Applegate: Éva és Ádám


Amikor Eve már azt hiszi, biztosan meghal – bár nem éppen a sérüléseitől, hanem az unalomtól – anyja különleges feladatot bíz rá: meg kell terveznie a tökéletes fiút.

Eve egy az emberi genetika oktatására kifejlesztett lenyűgözően aprólékos szimuláció segítségével nekiáll, hogy tetőtől talpig megtervezzen egy fiút: a szemét, a haját, az izmait, sőt még az agyát és a lehetséges személyiségjegyeit is. Éva megtervezi Ádámot aki maga lesz a tökély, a tökéletes emberpéldány, a tökéletes pár… vagy mégse?
Michael Grant · Katherine Applegate: Éva és Ádám
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
érdekes volt beleélni magamat egy olyan világba melyben még vannak csodák. Csodák, amik kézzel foghatóak és szemben állunk velük. A mai világban már sajnos ez elég ritka.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Szívesen lennék a főhős szerepében mert érdekes lehet a tudat, hogy ő alkotott egy ilyen "lényt" illetve hogy meg is ismerheti. Azonban van pár ok amiért nem lennék a helyében, de ezeket nem írhatom le mert akkor a történet egyik legnagyobb fordulatát írnám le.
Annak ajánlom, aki...
Korosztályban mindenkinek ajánlom ugyanis nem volt benne olyan erőszak vagy jelenet amelyet ne olvashatna akár egy egész fiatal gyermek
Ne olvassa el, aki...
nem szereti a romantikus történeteket, ugyanis ez tele van romantikával illetve nagyon sok oldalról bemutatja a barátság formáját és azt is, hogy mire vágyik az ember.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz