Mats Strandberg-Sara B.Elfgren: A Kör (Engelsfors-trilógia 1.)
A könyvet 14 éven felülieknek ajánljuk.

"Boszorkányok ​pedig vannak Engelsfors apró, festői kis város Svédországban. Az itteni középiskola elsősei között van hat lány, akik különböznek a többiektől. Semmi közös nincs bennük, csupán az, hogy mindegyikükben természetfeletti erő lakozik. Épp hogy elkezdődött a tanév, amikor egy halott fiút találnak az iskola egyik mosdójában. Mindenki öngyilkosságra gyanakszik, kivéve a hat lányt. Egyedül ők sejtik az igazságot. Egyik éjjel, amikor a hold kísérteties vörös színre festi az eget, a lányok találkoznak a parkban. Maguk sem értik, mi vezette őket oda, csak azt tudják, szükségük van egymásra. Boszorkányok lettek. Egy ősi prófécia szerint kiválasztottak."
Mats Strandberg-Sara B.Elfgren: A Kör (Engelsfors-trilógia 1.)
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
tele volt izgalmakkal. Már a legelejétől kezdve a legvégéig magával ragad a történet. A könyv pedig egy olyan fordulattal zár, amit megint csak döbbenetesen élvezetes volt.  
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert örülnék annak, ha olyan képességeim lennének, mint a lányoknak. Nem lennék, mert túlságosan veszélyes lenne úgy élni, hogy olyasfajta erők birtokában vagyok.
Annak ajánlom, aki...
szereti az izgalmat, a rejtélyeket, a baráti összetartást és így tovább. Vastag a könyv, de cserébe olyan élményt biztosít, amit nem feledsz el!
Ne olvassa el, aki...
nem bírja a véresebb részeket. Az kicsit hátulütője a könyvnek, hogy vannak benne durvább jelenetek, amik mondjuk nem éppen gyerekszemnek valók. Szóval nagyon fiataloknak és az érzékeny lelkűeknek nem ajánlott elolvasni.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz