Marissa Meyer: Szívtelen
14 éves kortól ajánlom!

Bár Catherine az egyik legkelendőbb fiatal hölgy Csodaországban, és a házasodni kívánó Szív Király kedvence, őt mégis egyebek foglalkoztatják. Ínycsiklandozó süteményeket süt, és a leghőbb vágya az, hogy pékséget nyisson a legjobb barátnőjével. Az édesanyja szerint ilyen gondolatok azonban nem méltók egy olyan fiatal lányhoz, aki akár királynő is lehetne.
Cath megismerkedik Jesttel, a jóképű és titokzatos udvari bolonddal. Életében először valódi vonzalmat érez valaki iránt. Kockáztatva, hogy vérig sértik a Királyt és éktelen haragra gerjesztik Cath szüleit, a két fiatal titkos, viharos kapcsolatba bonyolódik. Cath a saját szerencséjének kovácsa akar lenni, és a saját feltételei alapján akar szerelembe esni. Ám a sorsnak más tervei vannak e varázslatos, őrült és szörnyetegekkel teli vidéken…
Marissa Meyer: Szívtelen
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Ez a könyv a csavaros olvasmány DEFINÍCIÓJA! Letehetetlen, megindító, gyönyörűen érzékeny, teljes mértékben odaszögez a székhez. Finoman mágikus világ, elmésen kapcsolódik az Alice Csodaországban-hoz miközben újat is alkot, lélegzetelállító szerelem, amely megmozgatja még a legridegebb szíveket is. A bevezetés után csak kapkodja a fejét az olvasó, együtt aggódik és örül a szereplőkkel.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem, teljesen biztos, hogy nem lennék főhős, ugyanis szegény teremtésnek elég rossz lapokat osztottak. Rá akarnak kényszeríteni egy házasságot, semmibe veszik az összes kívánságát, és csak a legeslegminimálisabb segítséget kapja a környezetétől az álma megvalósításához.
Annak ajánlom, aki...
Fel van készülve egy érzelmi hullámvasútra, és arra, hogy jónéhány óráig csak a végszükség rángathatja el olvasmánya mellől.
Ne olvassa el, aki...
Nem vágyik keserédes, szívfacsaró könyvélményre, nem áll készen érzelmek kavalkádjára, esetleg nem zsánere a fantasy (bár itt nem annyira hangsúlyos) és/vagy a romantika.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz