Mail Karolin: Lopott boldogság
A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk.

"Egy tökéletesnek hitt huszonöt éves házasság is okozhat meglepetéseket az egymást szerető feleknek? Lehet egyszerre két férfit vagy két nőt szeretni? A negyvenes évei derekán járó Helga még mindig szép és vonzó. Hirtelen toppan életébe Alessandro, a jóképű, gazdag üzletember, akinek szívében a nő látványa régóta szunnyadó érzéseket támaszt fel. Helga kérdések és kétségek erdejében találja magát, s maga sem tudja, hogy nőként, anyakánt, vagy feleségként keresse-e a választ. A váratlan szerelem és az örök nő azonban nem hátrál benne: kicsikarni igyekszik néhány nap lopott boldogságot. A nem mindennapi történet a jelen kor nőinek, asszonyainak küzdelmes életét mutatja be temérdek izgalommal, meglepő fordulatokkal – és némi romantikával."
Mail Karolin: Lopott boldogság
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
ez a szerelmes regény nem a tinik sokszor felfújt gondjait írja le, hanem a felnőttek valós problémáival állítja szembe az olvasót. Betekintést enged a család bonyolult szerkezetébe. Abba, hogy az anya saját érzelmeit elnyomva, maga érdekeit háttérbe helyezve éli a mindennapjait.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert a két főszereplő szenvedélyes, családcentrikus, szerető és egymásnak a legjobbat akaró személy. Bíznak a másikban és bármennyire is próbálkoznak, nem tudnak elszakadni egymástól.
Annak ajánlom, aki...
szereti az olasz temperamentumot, a kilátástalan helyzeteket és a nem várt fordulatokat, mert ebben a regényben ebből nincs hiány.
Ne olvassa el, aki...
nem szereti az igazi szerelmet. Aki nem szereti a néha talán csöpögősnek látszó, de annál gyengédebb romantikát.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz