M. L. Rio: Mintha gonoszok volnánk
"Amikor a barátokból ellenségek lesznek, határtalan pusztítást tudnak okozni.

Oliver Marks tízéves börtönbüntetése végéhez ér, és a szabadulása napján az az ember fogadja, aki lecsukta őt. Colborne nyomozó visszavonul, de előtte tudni akarja, mi történt valójában egy évtizeddel korábban.

Oliver egyike annak a hét színinövendéknek, akik Shakespeare-t tanulmányozzák egy elit művészeti főiskolán. Ők heten ugyanazt a szerepet játsszák a színpadon és az életben: hős, gonosz, zsarnok, csábító, szende, statiszta.

Viszont amikor a szereposztás megváltozik, és a mellékszereplő sztárságra tör, a színjáték veszélyesen átszivárog a valóságba, és egyiküket holtan találják.

A többiek életük legnagyobb alakítása előtt állnak: meggyőzni a rendőrséget és magukat, hogy ártatlanok."
M. L. Rio: Mintha gonoszok volnánk
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Nagyon érdekes volt, hogy hogyan forog az egész életük Shakespeare és a művei körül. Ez hogyan befolyásolja őket és az egész életüket. Izgalmas volt végig követni a nyomozást, a karakterek, és kapcsolataik változásait. Magával ragadó ahogy leírja a történéseket, tényleg mintha jeleneteket néznél egy színdarabból.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a főhős szerepében, mert fantasztikus lehet ilyen szinten foglalkozni egy elismert drámaíró munkásságával és műveivel. Az összes szereplő rajongása Shakespeare felé nagyon érdekes.
Annak ajánlom, aki...
Annak ajánlom, aki szereti Shakespeare műveit és egy kicsit modernebb formában, és környezetben is olvasni szeretne róla. Aki szeretné megismerni, hogy hogyan tudnak ezek művek fiatalokhoz kapcsolódni.
Ne olvassa el, aki...
Ne olvassa el az, aki nem szereti Shakespeare munkásságát és műveit. Aki nem szeretne erőszakról, gyilkosságról vagy alkoholfogyasztásról/droghasználatról olvasni.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz