Leylah Attar: Papírhattyú


"Azt mondják, 21 nap kell hozzá, hogy kialakuljon egy szokás. Ez hazugság! A lány 21 napig kitartott. A 22. napon pedig mindent megadott volna a halál nyugalmáért. Mert azon a bizonyos 22. napon rájött, hogy az ő megmenekülése a biztos halált jelenti vagy az apja, vagy a szerelme számára. A Papírhattyú komor, mégis szívet melengető szerelmi történet, tele nyersességgel, intrikával és feszültséggel. Lenyűgöző mese szenvedélyről, veszteségről, megváltásról."
Leylah Attar: Papírhattyú
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
  egy teljesen más történetet kaptunk a megszokottaknál. Nem lehetett előre látni a cselekményeket. A szereplők nagyon szerethetőek és emberiek voltak. A nehéz életük ellenére próbáltak emberségesek maradni. A szeretet és a jógás végül mindig győzött. 
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben a főhős Skye mert attól függetlenül hogy az elején egy kicsit elkényeztetett nagyon sokat fejlődik. Bátor és nagyon tud szeretni. / Nem lennék a regényben a főhős Damian mivel nagyon sok nehézségen megy keresztül. Meghal az anyukája, árva lesz. Belekeveredik a drogkartellek világába. Sok kegyetlenség éri.
Annak ajánlom, aki...
szereti a kicsit keményebb történeteket. Akit érdekelnek a maffiás, bosszú vezérelt könyvek. Mégis szereti a nem túl rózsaszín felhős romantikát.
Ne olvassa el, aki...
nem bírja a nyíltabban megfogalmazott könyveket. Amiben kegyetlenségek és nagyon emberi dolgok is vannak.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz