Leiner Laura: Késtél


"Budai Rebeka élete tizenhat évesen fenekestül felfordult, amikor posztolt a barátja falára egy szemrehányó, egy szál gitáros dalt, a Késtélt. Azóta ő Bexi, aki immár a második lemezén dolgozik, a dal ugyanis óriási sláger lett és országos hírnevet hozott számára. Körte, a tetoválóművészből avanzsált menedzser épp egy tévés fellépést szervezett le a Pop/Rock sztár leszek! döntőjébe, ahol Beki a legesélyesebb versenyző duettpartnere lesz. Nagy Márk nemcsak az énekhangjával, hanem külsejével is belopta magát a női nézők szívébe, de Bekivel már nehezebb dolga lesz…"
Leiner Laura: Késtél
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
sokszor annyira nevettünk, hogy a padlóról kellett minket összeszedni, mert a humor mellett volt benne mélység is, és mert természetesen márkerek vagyunk! Nagyon klassz karaktereket ismerhettünk meg, egytől egyig a barátainkká váltak. Na meg részt vehettünk egy igazi tehetségkutatóban úgy, hogy nem is tudunk énekelni!
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert Bekiék közössége egy nagyon erős, összetartó csapat. Ezen kívül jó lenne megtapasztalni azt a pörgést, ami a stúdióban van a verseny miatt. Lehet, hogy egy óra alatt kifulladnánk, de szerintem megérné, már csak a feeling miatt, és még valaki miatt, akitől nagyon szeretnénk egy előre dedikált kártyát.
Annak ajánlom, aki...
énekesi pályán gondolkodik. Aki szereti a romantikusat, de nem nyálasat nevetni, a hétköznapit, de mégis érdekeset. És persze annak, aki szeret nevetni. Annak kötelező!
Ne olvassa el, aki...
...hát, aki valamely érthetetlen indíték miatt irtózik a nevetéstől és a zenétől. Több kritériumot nem tudunk.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz