Leiner Laura: Emlékezz rám


"Az Iskolák Országos Verseny trilógiának a harmadik része Az Iskolák Országos Versenyén, ami már több mint egy hete zajlik, nincs könnyű dolga Újvári Hannának és a Szirtes csapatnak. Rajtuk kívül már csak néhány csapat küzd a bennmaradásért és lassan, ha minden jól alakul, elérkezik a döntő ideje is. Eközben Hanának már régen többet jelent ez az egész, mint egy megmérettetés. Mert mikor elindult erre a versenyre, még sejtelme se volt mi vár rá: szerelem, barátságok és csalódások. Azonban neki nem csak ilyen problémákkal és más csapat ellenfeleivel kell meg küzdenie. Neki önmagát is le kell győznie, még pedig úgy, hogy végre tovább lép, azon ami egy évvel ezelőtt történt az életében."
Leiner Laura: Emlékezz rám
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
a történet egyszerre vicces, elgondolkodtató, vidám és szomorú is. A karakterek sokszínűek és érdekesek. Az ember képes elképzelni őket és magát az eseményeket is. Ugyan nem teljesen reaális a történet, de talán ettől válik ilyen érdekessé. Az írónő beleilleszti a kamaszkor problémáit is: szerelem, barátságok és csalódások. Miközben olvastam, megszűnt körültöttem a világ és úgy éreztem, mintha én is részese lennék a regénynek.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
sok mindenben együtt tudok érezni Hannával és én is szeretem a matematikát. Emellett szívesen átélnék egy ilyen versenyt. Örülnék olyan barátoknak is, mint amilyenek a könyvben vannak.
Annak ajánlom, aki...
szereti az izgalmas, vicces, elgondolkodtató és szerelmes regényeket. Főként tinilányoknak javaslom, mivel ennek a korosztálynak a szemszögéből íródott a könyv.
Ne olvassa el, aki...
nem kedveli a lányos történeteket. Ugyanis ebben a könyvben részben a lányok gondolatai, érzései jelennek meg. Ezenkívül, aki nem szeret gondolkodni a halálon, időn és elmúláson.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz