Leiner Laura: Bábel
Kiadó: Ciceró
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 526

A könyvet 12 éven felülieknek ajánljuk.

Bábel. A legnagyobb nyári zenei fesztivál, valahol Pápa mellett. Mi lehet jobb annál, mint tizenhét évesen, életedben először, egy hetet eltölteni itt a barátaiddal? A zárónapi koncert a Red Hot Chili Peppersé, és Zsófi többek között azért érkezik, hogy találkozhasson Anthony Kiedisszel. Na de addig még sok minden történik vele, Napsival, Abdullal, Hipóval és Szaszával az Európa, Ázsia, Afrika és Ausztrália színpad körül… Bábel. Ha voltál már fesztiválon, azért fogod szeretni, ha még nem voltál, azért.
Leiner Laura: Bábel
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
beletudtam magam élni egy fesztivál hangulatába,és élményébe.Szeretem hogy Leiner Laura így tud fogalmazni,és hogy így megérti a fiatal tinédzsereket.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék mert együtt tölthetnék pár napot a legjobb barátaimmal egy ilyen klassz fesztiválon.Valamint szertném a szerelmet ily módon megélni.
Annak ajánlom, aki...
Szereti a szerelmes tiniregényeket és az izgalmas történeteket.Valamint ezt a könyvet szerintem minden iskolás lánynak egyszer el kell legalább olvasni.
Ne olvassa el, aki...
Nem annyira bírja a nyálas,love storikat.A fiúknak is ajánlom azért mert vicces és kalandos habár van benne szerelmi rész amit nem annyira szeretnek a fiúk.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz
2017-10-30 14:31:47Bianka-
Szerintem Leiner Laura könyvei azért lettek annyira híresek, mert ugyan mindennapi lányok életéről szólnak, mégis nagyon humorosak és izgalmasak. Többek között tökéletesen meg lehet belőlük tanulni, hogy mit NE tegyen az ember, hacsak nem akarja magát leégetni és nem akar totális idiótává válni. Mostanában nyaranta már mindenki fesztiválokra jár, többnyire a barátaival, így ebből a szempontból ez a regény is megfelel az előbb említett kritériumoknak. Én is azért szerettem bele annyira ebbe a történetbe, mert könnyen bele tudtam élni magam a szituációkba. Ennek köszönhetően rengeteget nevettem a regényen. Én is szívből ajánlom a Bábelt mindenkinek.
2017-10-14 10:08:36Blinkiki-
Ez a könyv lerakhatatlan.Tipikusan az a mű, amit szeretnél a
könyvespolcodon látni. Legalábbis én így érzek vele
kapcsolatban.
Amikor olvastam, mindig történt benne valami, ami miatt nem bírtam
letenni. A karakterek szerethetőek, emberiek és viccesek.
Rengeteg mókás és őrültebbnél őrültebb jelenet jellemzi a
főszereplőnek és a barátainak a Bábel fesztiválon töltött
mindennapjait.
A könyv olvasása közben úgy érezem, hogy én is ott vagyok
velük. Leiner Laura most sem okozott csalódást. Megint fantasztikus
történetet alkotott! Ha szeretnél egy pörgős fesztivál részese
lenni, akkor mindenképpen ajánlom neked ezt a könyvet!

Összefoglalás SMS-ben: Zsófi elmegy a barátaival egy fesztiválra és rájön hogy legjobb barátját jobban szereti mint kellene.