Lauren DeStefano: Hervadás


"Az ​utóbbi évek egyik legnépszerűbb amerikai ifjúsági regénye. Akarnád pontosan tudni, mikor fogsz meghalni? Egy balul sikerült tudományos kísérlet miatt a világot élő időzített bombák népesítik be: a férfiak csak huszonöt, a nők pedig csupán húsz évig élnek. Genetikusok keresik az ellenszert, hogy az emberi faj újra erőre kapjon. Mindenközben a világon eluralkodik a szegénység és a bűnözés, gyerekek milliói maradnak árván, serdülő lányokat rabolnak és adnak el, hogy többnejű házasságban utódokat szüljenek. A tizenhat éves Rhine-nak már csak négy éve van hátra, amikor ő is erre a sorsa jut. Noha a kiváltságosok jómódú világába csöppen, és férje, Linden őszintén szereti, egyre csak a szökés jár a fejében. A varázslatos gazdagság közepette Rhine lassan ráébred, hogy a csillogó látszat mögött a valóság ridegebb, mint hitte volna. Miközben a génvírus miatt egyre fenyegetőbben közeledik Linden éveinek vége, Rhine bizalmas barátra talál, akinek segítségével talán esélye lehet a menekülésre. De vajon a káoszba süllyedő világban csakugyan lehetséges a szabadság?"
Lauren DeStefano: Hervadás
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Magával ragadott a történet kegyetlen, de varázslatos világa, melyben semmi sem egyszerű még ha annak tűnik is. Az írónő fantáziája igazán meglepő fordulatokat eszelt ki, hogy az olvasót a könyvhöz ragassza míg el nem ér a mű végére.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Számomra felfoghatalan lenne egy ilyen veszélyes világban létezni, ahol bármelyik pillanatban elrabolhatnak és megfosztanának minden jogomtól. Rhine rengeteg rossz dolgon ment keresztül, mégis képes ésszerűen gondolkodni, és jót cselekedni.
Annak ajánlom, aki...
Szeret fantáziálni arról, hogy "mi lenne ha...". Tele van barátsággal, szeretettel és szerelemmel ami igen nagy kincs egy ilyen utópisztikus Földön.
Ne olvassa el, aki...
Nem akar erőszakról hallani, valamint csak a csöpögős szerelmet szívleli. Valószínűleg beleszeretsz a könyvbe, de mivel nagy megrázkódtatás, hogy nem jelent meg a folytatása magyar nyelven, így jól gondold meg, hogy elolvasod-e.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz