Lacey Weatherford: Nikki nyomában
Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 272

Chase ​Walker régebben rendes srác volt – megnyerő, sportos, fényes jövő várt rá. De az életét sújtó tragédia után mélységesen elkeseredik. Az alkohol és a kábítószer fogságában fel sem tűnik neki, hogy eltékozolja az ifjúságát, mígnem egy nap letartóztatják. Chase anyja nem bírja tovább nézni, ahogy a fia tönkreteszi az életét, így vidékre költöznek nyugdíjas katona nagyapjához. Chase egyáltalán nem örül az új helyzetnek, míg össze nem ismerkedik Nikkivel, a helyes pomponlánnyal, aki rá sem néz a magafajta rögbijátékosokra. Chase azonban nem az a típus, aki megfutamodik a kihívások elől, és elhatározza, hogy meghódítja Nikkit. Hamar rájön, micsoda mélységek rejlenek a csinos pofi mögött. Nikki balzsam a meggyötört lelkének. De amikor a lány életét is tragédia sújtja, Chase egyszeriben a végső megpróbáltatás előtt találja magát. Bízhat Nikkiben, és mindabban, amit tőle tanult? És ez elégnek fog bizonyulni? Egy tragédia megváltoztatja az életedet. Kettő felforgatja.
Lacey Weatherford: Nikki nyomában
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
megismertünk egy olyan fiút, aki megváltozott egy lányért. Nyomon követhettük azt is, hogyan változik meg. Chase rendes srác, de a múltja miatt drogozik és alkoholizál, azonban Nikki szívének elnyerése érdekében jelentősen változtat azon, ahogy él.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben a főhős, mert nem bírnám elviselni, hogy tönkretegyem a saját életemet, és azt sem, hogy elveszítsem életem legfontosabb személyét egy autóbaleset miatt.
Annak ajánlom, aki...
szereti az olyan történeteket, ahol a karakter, főhős személyisége, jelleme fejlődik, változik, és akit nem zavar, hogy ennek a változásnak az oka a szerelem. Annak is ajánlom, aki szereti az érzelgős, "rosszfiús" könyveket.
Ne olvassa el, aki...
Ne olvassa el az, aki nem szereti az érzelgős történeteket, nem tud megbirkózni a halál gondolatával. Aki nem szereti az olyan könyveket, ahol az elbeszélő fiú, és az ő szemszögéből látjuk az eseményeket, és nem szívesen olvassa el egy fiú bensőséges gondolatait, érzéseit. Ne olvassa el az sem, aki nem szereti az olyan történeteket, amelyeknek szomorú, fájdalmas a vége.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz