Laboda Kornél: mátéPONTindul


"Valóban ​létezik olyan nevű város, hogy Keszthely? – merül föl a kérdés Kőkuti Mátéban (17) egy nyári reggelen. Ám ahelyett, hogy választ kapna erre a látszólag könnyen megválaszolható kérdésre, Máté újabb és újabb rejtélyek hálójába keveredik. Ráadásul szülei távollétében véletlenül megismerkedik eltitkolt nagybátyjával, Simonnal, és a valóság egy pillanat alatt a feje tetejére áll. Eltelhet-e egy nap alatt két nap? És évek alatt két hét? Hogyan éljünk túl egy unalmasnak ígérkező nyarat? Hogyan kell élvezni a holdfényt? Mit tegyünk, ha félénkek és szerelmesek vagyunk? De a nagy kérdés persze ez marad: boldogok leszünk-e attól, ha engedelmeskedik nekünk a tér és az idő? Na jó, egyszerűbben: összejön-e egy tökéletes randi Annával? Máté mindenesetre pont elindul, hogy kiderítse."
Laboda Kornél: mátéPONTindul
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
lány létünkre megismerkedhettünk egy fiú agyában zajló zavarós katyvasszal. Annak ellenére, hogy sokszor elvesztünk a történetben, mégis magával ragadott.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben főhős, mert nem lennénk fiúk, pláne nem olyanok mit Máté. És mert lánynak lenni sokkal tutibb.
Annak ajánlom, aki...
szereti a bonyodalmas történeteket. ++++++Aki betekintés akar kapni egy átlagos kamasz fiú működésébe.
Ne olvassa el, aki...
agyhalált akar kapni és nem vágyik olyan olvasmányra amiben gyorsan váltakoznak az események. Plusz az olyan cselekményeket amiben nehezen lehet követni a képzeletbeli és a valós események közötti váltakozást.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz