Kollár Betti: A vonzás törvénye

"Serenity édesanyjával egy távoli városba költözik, hogy maguk mögött hagyjanak egy múltbéli tragédiát. A lány a helyi egyetemen folytatja tovább a tanulmányait, és már a beiratkozás napján megismerkedik Ace-szel, aki a kar közismert szívtiprójának hírében áll. Ace rögtön meglátja a kihívást Serében, a lány azonban nem dől be a fiú vonzerejének. Hogy lerázza, alkut ajánl neki: ha Ace egy hónapig mellőzi a többi lányt, megkaphatja őt egy éjszakára.

Serének így egyszerre kell szembenéznie a múltjában történt eseményekkel és a fiú iránt érzett egyre növekvő vonzalmával, nem beszélve Rhettről, Ace gúnyos és hűvös legjobb barátjáról, aki a jelek szerint mindig rosszkor van jó helyen. Bár Ace roppant vonzó, úgy tűnik, Serének ez önmagában mégsem elég. Vajon Ace végig csak elcsábítani akarja a lányt, vagy Sere el tudja érni, hogy szép lassan megváltozzon mellette?"
Kollár Betti: A vonzás törvénye
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Kicsit csalok ezzel a könyvvel, mert ezt annó még akkor kezdtem el olvasni, amikor az írónő a Wattpadra töltögette fel a fejezeteket és becsülettel bevallom, hogy az utolsó fejezetek felé eluntam. Ennek ellenére most újra a kezembe került és most (kb. három-négy évvel idősebb fejjel) már sokkal jobban élveztem azt a könnyed love story-t, amit nyújtani tudott. Tekintve, hogy már egyszer belekezdtem, már tudtam hova fut ki a történet. Ami miatt a tetszettre 4-et adok, az az, hogy bár néhol nagyon taplók voltak a szereplők (leginkább a "menő" csapat), összességében egy igazi kis könnyed szórakozás volt. A vége veszettül kiált a következő könyvért.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék. Ace sajnos nem bírt olyan ellenállhatatlan varázzsal, mint az ilyesfajta könyvektől megszokott. Néha nagyon megkísértett a gondolat, hogy ennek a srácnak kijárna egy orbitális pofon. Az "Ace baráti társaság" más tagjai már kicsit trükkösebbek, de ott is voltak olyan megmozdulások, amik miatt szívesen megcincáltam volna őket, hogy azért a parasztságnak is van egy határa. Meg eleve, én egy romantikus regény főhőseként? Jó vicc.
Annak ajánlom, aki...
Ez egy könnyed, vicces romantikus. Nem váltja meg a világot, de egy kellemes szórakozást nyújt, egy aprócska csavarral színesítve a már megszokott formulát. Aki szeretne kikapcsolódni, annak ez tökéletes.
Ne olvassa el, aki...
Aki nagy megfejtéseket, újításokat, vagy őrült romantikát vár (itt gondolok szex jelenetre, vagy végtelen enyelgésre) az csalódni fog. Egy kicsit olyan szempontból újít a történet, hogy bár van benne némi romantika, az igazi románc kezdetekor befejeződik a könyv. Szóval aki nem akar több kötetes dolgokat olvasni, az inkább ne ezt válassza, mert bár nem fog belehalni az izgalomba, hogy márpedig ide a következő könyvvel, de ettől még zavaró lehet.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz