Kiera Cass: A párválasztó


"Harmincöt ​lány. Egy korona. Egy lehetőség, ami az életben csak egyszer adódik. A Párválasztóban részt vevő harmincöt lány számára ez életük legnagyobb esélye. Egy lehetőség arra, hogy kiszabaduljanak abból az életből, amibe beleszülettek. Hogy belépjenek egy világba, amiben csillogó ruhákat és felbecsülhetetlen értékű ékszereket hordanak. Hogy palotában lakjanak és a csodás Maxon herceg szívéért vetekedjenek egymással. America Singer számára azonban kész rémálom Kiválasztottnak lenni. Azt jelenti ugyanis, hogy hátat kell fordítania titkos szerelmesének, Aspennek, aki egy alsóbbrendű kasztba tartozik. El kell hagynia az otthonát, hogy beszálljon az ádáz küzdelembe egy koronáért, amire nem is vágyik. Egy palotában kell élnie, amit a lázadók erőszakos támadásai fenyegetnek állandóan. Aztán America megismeri Maxon herceget. Lassan megkérdőjelezi addigi terveit, és rádöbben arra, hogy az élet, amiről mindig is álmodott, talán köszönő viszonyban sincs a jövővel, amit korábban még csak el sem képzelt volna."
Kiera Cass: A párválasztó
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
ez egy jó könyv. Pont. Érzelmes, értelmes, jól feléptíett, izgalmas és vicces, egyszerűen imádtuk. A temperamentumos főhősnőtől kezdve a kidolgozott karaktereken át egészen Aspenig. na jó, őt utálni imádjuk. A lényeg, hogy beleszerettünk.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert MAXON. Mind részt vennénk ebben a Párválasztóban, vagy minimum rendeznénk egy sajátot. A kasztrendszerben talán nem élnék, de a palotában biztosan.
Annak ajánlom, aki...
a hétköznapokból szeretne kiszakadni a Párválasztó világába és elmerülni egy romantikus, izgalmas történetben, valamint nem zavarja egy kis csöpögés. Vagy sok? mert ez tele van erőteljes érzésekkel, amiket te is átélsz olvasás közben.
Ne olvassa el, aki...
nek másnap kelnie kell, mert ez a könyv nem ereszt egykönnyen. Annak sem ajánlom továbbá, akit idegesítenek a szerelmi háromszögek, a továbbiakban bőven kijut belőle.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz