Kerstin Gier- Silber trilógia 1.: Az álmok első könyve


"Ez ​vajon tényleg lehetséges?

Liv Silber álmai az utóbbi időben meglehetősen félelmetessé váltak. Az egyik végképp nem hagyja nyugodni. Ebben az álomban egy temetőben járt éjjel, és szemtanúja volt, amint négy fiú komor hangulatú, mágikus rituálét hajt végre. Ezek a fiúk azonban nagyon is valós kapcsolatban állnak Livvel, hiszen Grayson és három barátja tényleg léteznek. Liv nemrég iratkozott be abba az iskolába, ahová ők is járnak. Tulajdonképpen egészen kedvesek. De ami igazán ijesztő – még az éjszakai temetőknél is sokkal ijesztőbb –, az az, hogy a fiúk olyan dolgokat tudnak Livről, amiket nappal soha nem ejtett ki a száján – álmában viszont igen. Hogy miképpen, az tökéletes rejtély Liv számára, de egy jó kis rejtélynek Liv még soha nem tudott ellenállni…"
Kerstin Gier- Silber trilógia 1.: Az álmok első könyve
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
a szereplők velünk egyidősek és így könnyebben beleélhettük magunkat kortársaink történetébe.Az izgalmas és olykor abszurd történet pedig hatalmas adrenalinlöketet adott olvasás közben. A csapat nagy része pedig élvezte a trilógia első részének szerelmi szálát.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert izgalmasnak találtam az álmok világát és a tudatos álmodás lehetőségét. Tetszett nekünk Liv Silber magabiztossága, hozzáállása a különböző szituációkhoz és megpróbáltatásokhoz. Szívesen lennék azért is a helyében, mert ilyen kedves és megértő családdal rendelkezi akik mindenben támogatják.
Annak ajánlom, aki...
kedveli az izgalmas, nem mindennapi, misztikus történeteket amelyek néhány helyen gondolkodásra késztetnek. Aki kedveli az ifjúsági és romantikus beütésű regényeket és nem retten vissza a természetfeletti olvasmányoktól. És ajánlanám még annak aki szereti a frappánsan megfogalmazott sorokat és poénokat.
Ne olvassa el, aki...
nem kedveli a démonidézést és a sátánizmust. Az se olvassa el aki nem szereti az erőszakot és a néhol túl bonyolult és idegen szavakkal történő megfogalmazást. Valamint annak sem ajánlott, aki nem szeret trilógiák második részére várni. :D

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz