Kerry Wilkinson: A lány, aki visszatért


"Tizenhárom ​évvel ezelőtt Olivia Adams eltűnt. Most pedig visszatért… Vagy mégsem? Amikor a hatéves Olivia Adams eltűnt a kertjükből, Stoneridge kisvárosa felbolydult. Hogyan tűnhet el egy gyermek egy nyugodt angol kisvárosból? Tizenhárom év eltelt, és most Olivia visszatért. Az édesanyja meg van róla győződve, hogy a lánya az, de a többiek kétkedve fogadják. Ha valóban ő az eltűnt lány, akkor hol lehetett eddig? És mi történt azon a napsütéses délutánon? Ha egy csalóval van dolguk, akkor mégis ki lenne elég vakmerő ahhoz, hogy átverjen egy édesanyát, aki elvesztette a gyermekét. És miért tenne ilyet? Aztán itt vannak azok, akik jobban szeretnék, ha Olivia egyáltalán nem kerülne elő. A múlt az múlt, és néhány titkot nem volna szabad felfedni."
Kerry Wilkinson: A lány, aki visszatért
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
telis-tele volt meglepő fordulattal. Ahogy haladunk előre a történetben a összegabalyodott szálak lassan, de érthetően egyenesednek ki. A rejtélyesség az egész könyvet áthatja. Izgalmas végigkövetni, a folyamatot, ami végbe megy. Kezdve Olívia személyazonosságának és eltűnésének körülményeivel.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék, mert nekem más gondolkodásmódom van, mint neki. Másképp cselekedtem volna egyes helyzetekben. Ráadásul a személyiségünk is különböző.
Annak ajánlom, aki...
szereti a gondolkodtató történetet, és szeret megoldani különféle rejtélyeket. Valamint a fordulatokkal teli, letehetetlen könyveket.
Ne olvassa el, aki...
valamilyen romantikusságra vágyik. Egyáltalán nincs benne, inkább a durvaság és az erőszak jellemző.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz