Kelley Armstrong: Szellemidéző (Sötét erők trilógia 1).
Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 344

14 éven felülieknek ajánljuk!

Chloé Saunders nem akar mást az élettől, mint bármelyik tinédzser: esélyt arra, hogy befejezhesse az iskolát, barátokat találjon, és talán egy fiút is magának. Amikor azonban elkezd szellemeket látni, megérti, hogy az élete soha nem lesz olyan, mint a többieké. A figyelmét követelő szellemektől körülvéve Chloé végül összeomlik, és bekerül egy kisebb elmezavarral küzdő fiatalok számára fenntartott otthonba. A Lyle Ház először normálisnak tűnik, de ahogy Chloé sorra megismeri a többi ápoltat – a sármos Simont és gyanús, soha nem mosolygó bátyját, Dereket, a visszataszító Torit és Rae-t, aki túlságosan is szereti a tüzet – rájön, hogy valami különös, baljós dolog köti össze őket, amit nem lehet a szokásos „problémás a gyerek” viselkedéssel magyarázni. Ahogy együtt nemsokára azt is felfedezik, hogy a Lyle Ház sem egy a szokásos otthonok közül…
Kelley Armstrong: Szellemidéző (Sötét erők trilógia 1).
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
teljesen el tudtam merülni ebben a világban, olyan volt mintha részese lettem volna a történetnek, amiből megtudtam a problémás fiatalok történetét és, hogy milyen az élet egy zárt házban és a nyílt világban, teljesen magunkra utalva.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben főhős, mert túlságosan is lelkileg megterhelő dolgokkal találkozik, amik számára hihetetlenek és még nem is sejti magáról, hogy miket tud és miket fog érezni majd másokkal kapcsolatban.
Annak ajánlom, aki...
szeret elmélyedni a komolyabb fantasy könyvekben és szereti a fordulatos kalandokat.
Ne olvassa el, aki...
nem szereti a misztikus, szellemes, "halott feltámasztó történeteket" és a vérfagyasztó leírásokat.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz