Kel Carpente: Fortune favors the cruel
Angol nyelvű sorozat.

"Quinn Darkova, freed from the chains of slavery, wants nothing more than vengeance against those who sold her. But with her dark powers on the rise and her ascension nearing, Quinn's blood retribution will have to wait in favor of her immediate survival.
Lazarus Fierté is a nobleman without equal. He’s as controlling as he is stubborn, and for the last six years he’s been waiting for a woman to appear—but not just any woman. A Maji of great power, capable of terrible things. She could be the key to everything he holds dear.
His savior … or his destroyer.
The only thing he didn’t predict was that she would become both."
Kel Carpente: Fortune favors the cruel
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Ó te magasságos, ez a könyv engem teljesen tönkretett! (A lehető legjobb értelemben.) Nem tudtam letenni! Csak pörgettem a lapokat mert nem bírtam ki, hogy ne tudjam mi történik következőnek. Az egész alatt feszültebb voltam mint egy felajzott íj. Egy szemkápráztatóan megálmodott varázslatos világ, amelynek te is könnyen a rabjává válhatsz!
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Ez egy nehéz kérdés. A főhősnőnk rettenetes dolgokat él át, ráadásul egészen fiatal korától kezdve rabszolga volt. A másik oldalról viszont én is szeretnék ilyen különleges, erős mágia birtokában lenni.
Annak ajánlom, aki...
Fantasy ínyenc és valami újdonságra vágyik. Esetleg kicsit sötétebb hangulatban van és kedve van egy jó kis mágiával gyilkolászós sztorihoz.
Ne olvassa el, aki...
Nem bírja a véres jeleneteket, a durvább témákat (rabszolgaság, manipuláció, szexuális erőszak említése), vagy nem kedveli az erősen antihős-típusú szereplőket.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz