Katie Alender: A rossz lányok nem halnak meg
A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk.

"Alexis kishúga, Kasey megszállottjává válik egy antik babának, de Alexis nem igazán foglalkozik a dologgal, mert Kasey egyébként is elég fura. Ami azt illeti, Alexist is furának tartják az iskolatársai és a szülei, sőt, még a saját goth haverjai is. A dolgok egyre különösebbek lesznek, amikor a régi házban, ahol a lányok laknak, különös dolgok történnek: ajtók nyílnak ki és csukódnak be maguktól, a víz felforr a meggyújtatlan gázon, és a kikapcsolt légkondicionáló úgy lehűti a levegőt, hogy látszik az ember lehelete is. És Kasey is megváltozik. Kék szemei zölddé válnak, elkezd régiesen beszélni és több óra is kiesik az emlékezetéből. A legnyugtalanítóbb azonban Kasey ellenséges viselkedése: az addig kedves, babaszerető kislány eltűnik, az új Kasey pedig dühös. Alexis az egyetlen, aki megállíthatja a húgát – de mi van, ha a zöldszemű lány már nem is Kasey?"
Katie Alender:  A rossz lányok nem halnak meg
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
pörgős és izgalmas. Kifejezetten tetszetős az írásmód. Persze, ha valami jól van megírva azt sokkal kellemesebb olvasni. 
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
... mert mégis ki akarna egy kísértet járta házban élni? Én, amilyen elvetemült vagyok. Szívesen eltanulnám Alexistől, hogy hogyan kell megfélemlíteni az embereket.
Annak ajánlom, aki...
szereti a borzongós, kicsit horrorisztikus történeteket. Mind az aki hisz a túlvilágban és mind az aki nem, másképp fogja megélni az élményt.
Ne olvassa el, aki...
re könnyen rá lehet hoznia frászt, esetleg fél a sötétben. Persze, mindenkinek más az ijesztő, de gondoltuk szólunk.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz