Kate Hewitt: Szerelem a múltból
London, 1944 Mikor Lily megismeri Matthew-t, a titokzatos katonát a háború sújtotta Londonban, nem számít rá, hogy beleszeret. De Matthew sötét titkot rejteget. Olyat, ami örökre megváltoztatja az életüket. Amerika, napjainkban Abby csendesen éldegél egy wisconsini almaültetvényen. Egy nap felkeresi az angol Simon Elliot, aki saját szívfájdalmát gyógyítani jött ide, és egy második világháborús kitüntetést hoz magával, amiről azt állítja, Abby nagyapjáé volt. Együtt elkezdik összerakni felmenőik szívszaggató háborús történetét. De ahogy Abby és Simon egyre közelebb kerül egymáshoz, kiderítenek egy sötét múltbéli titkot. És mint Lily és Matthew majd nyolcvan évvel korábban, Abby és Simon is megkérdőjelezi, bízhat-e az ember egyáltalán bárkiben, még ha neki is ajándékozta a szívét.
Kate Hewitt: Szerelem a múltból
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
a történet egy része a második világháború alatt játszódik, és nagyon izgalmas volt arról olvasni, milyen volt akkor élni, szerelmesnek lenni.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben főhős, mert nagyon félelmetes lenne bombázások közepette élni, és mindig aggódnék, hogy a szeretteim biztonságban vannak-e.
Annak ajánlom, aki...
akit érdekel a második világháború, szereti az izgalmas és romantikus történeteket.
Ne olvassa el, aki...
aki nem szereti az erőszakos, háborús történeteket.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz