Karen M. McManus: Tartsd meg a titkot


"Echo Ridge egy amerikai kisváros. Ellery még soha nem járt itt, de sokat hallott róla. Itt tűnt el a nagynénje tizenhét évesen. Aztán alig öt évvel ezelőtt a város legszebb gimnazista lányát meggyilkolták, és ezzel felkerült a térképre Echo Ridge neve. Ellery most ideköltözik a nagymamájához, akit alig ismer.

A város egy festői szépségű hely, csakhogy sötét titkokat rejteget. Az iskolaév még el sem kezdődik Ellery számára, amikor valaki névtelen fenyegetéseket plakátol ki a városban, és azt ígéri, hogy még az öt évvel ezelőttinél is veszélyesebb lesz az évnyitó iskolai bál. Aztán a fenyegetés be is válik, mert egy lány nyomtalanul eltűnik.

Ellery tud az összes titokról. Az anyja őrizte azokat, akárcsak a nagymamája is. És minél több időt tölt el Echo Ridge-ben, világosabbá válik számára, hogy mindenki rejteget valamit. Csak hogy a titkok nagyon veszélyesek, és a legtöbben nem tudják sokáig rejtve tartani azokat. Éppen ezért Echo Ridge-ben a legjobb, ha megtartod magadnak a titkaid."
Karen M. McManus: Tartsd meg a titkot
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
soha nem tudtam, hogy mi fog történni a következő fejezetben. És amikor azt hittem, hogy már értem mi történik, akkor az író még csavart egyet a sztorin.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
nem lennék, mert nem élnék egy ilyen kisvárosban, ahol semmi és senki nem az aminek/ akinek látszik. Bármikor történhet valami, ami miatt ellenem fordul valaki.
Annak ajánlom, aki...
aki szereti az izgalmas, szövevényes könyveket. Aki szereti a nyomozós, bűnügyi regényeket. Nekem nagyon tetszett, alig tudtam letenni.
Ne olvassa el, aki...
aki nem szereti a bűnügyi könyveket. Aki nem szereti, ha egy könyv cselekménye nem kiszámítható.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz