Jus Accardo: Touch ​– Érintés (Denazen 1.)


"Mikor ​egy idegen fiú száguld le a patak melletti töltésen, és épp a lába előtt ér földet, a tizenhét éves adrenalinfüggő Deznee Cross úgy dönt, kihasználja a lehetőséget, hogy felbosszantsa apját, ezért hazaviszi a titokzatos, jóképű, jégkék szemű srácot. De valami nem stimmel Kale-lel. Dez cipőjét hordja a zuhany alatt, lenyűgözik az olyan tárgyak, mint egy DVD, vagy egy váza, és mintha attól tartana, hogy a lány egy érintésétől elporladna. De egyszer csak megjelenik Dez apja, fegyverrel a kezében, és jóval többet tud Kale-ről, mint kellene. Dez rájön, hogy sokkal több van a fiúban – és az apja „ügyvédi irodája" is más – mint az elsőre látszott. Kale a Denazen részvénytársaság rabja volt – egy szervezeté, amely összegyűjtötte a „különleges" gyerekeket, akiket csak a Hatosnak neveznek, hogy fegyverként használja őket, egy egész életen át. Á, igen, és az érintése? Az halálos. Dez és Kale mindenre elszántan csatlakozik a Hatoshoz, hogy legyőzzék a Denazent, mielőtt azok kapják el őket és Dez apja rájön a legnagyobb titokra. A titokra, melyet Dez egész életében meg akart óvni. A titokra, melyért Kale ölne, hogy megóvja."
Jus Accardo: Touch ​– Érintés (Denazen 1.)
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
egy teljesen új, még nem látott világba csöppenhettem bele, ami kicsit olyan volt, mintha akár valósággá is válhatna mindenki szeme láttára, anélkül hogy észrevennénk. Mindig reménykedek egy kicsit, hogy a valóság talán tényleg több, mint gondolnánk.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
sosem hagynám ki a lehetőséget, hogy olyan kalandokban vegyek részt, mint Deznee, bár az őrült apja miatt kicsit sem irigylem. De mindez eltörpül amellett, hogy mennyi király kalandban lehetne részem.
Annak ajánlom, aki...
szereti a különleges, egyedi történeteket, amik alapvetően viccesek, akciódúsak, de néha szomorúak is.
Ne olvassa el, aki...
inkább a való életben játszódó regényeket kedveli.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz