Julie Kagawa: A ​halhatatlanság szabályai (Éden-trilógia 1.)


"Megmentheted az emberiséget, ám válj érte azzá, amitől a legjobban rettegtél. Te mit tennél?

Ha életben akarsz maradni e pusztuló világban, át kell adnod magad a sötétségnek…

Allison Sekemoto a fallal körülvett város legkülső körében, a peremen él. Nappal társaival együtt előmerészkednek, és élelem után kutatnak, éjszaka azonban bármelyikükből áldozat válhat, és nem tudják biztosan, megérik-e a holnapot. Ebben a világban a vámpírok két lábon járó vérzsáknak tekintik az embereket, Allie-t pedig az irántuk érzett gyűlölet tartja életben. Aztán egy éjszaka Allie meghal, és maga is szörnyeteggé változik.

Bár maga mögött hagyja a várost, titkolnia kell új énjét. Továbbra is embernek adva ki magát csatlakozik egy elcsigázott felmentőcsapathoz. Allie válaszút elé kerül, és döntenie kell, hogy miért – és legfőképpen kiért – éri meg feláldoznia halhatatlanságát."
Julie Kagawa: A ​halhatatlanság szabályai (Éden-trilógia 1.)
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
A fantasy regények mindig is közel álltak a szívemhez, de alapvetően nem a vámpírok és vérfarkasok a kedvenceim. Sokkal jobban szeretem amikor egy számomra teljesen ismeretlen mágia és élővilág rendszerrel találom szemben magam, ám A halhatatlanság szabályi mint sok más fenntartásomat, ezt is ledöntötte. A fordulatos cselekmény és a főszereplő megnyert magának és az utolsó oldalig végig a körmöm rágtam izgatottságomban.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Remek kérdés. Mivel erősen horrorisztikus a világ, én meg eléggé ijedős vagyok logikus lenne a válaszra a nem. De én ennek ellenére szívesen lennék a főhős. Szeretem próbálgatni a határaimat.
Annak ajánlom, aki...
Ha szereted a vámpíros történeteket, vagy a horror sztorikat, valószínűleg nem fogsz benne csalódni. De ha nem is szereted, mint ahogy én se vagyok igazán oda értük, érdemes tenni vele egy próbát. Hiszen kivétel erősíti a szabályt.
Ne olvassa el, aki...
A vámpíros történeteket gyűlölői, akik nem akarnak járványról, disztópikus, horror elemektől hemzsegő fantasyt olvasni inkább ne vegyék le a polcról.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz