Julie Caplin: Az Északi Fény Panzió
16 éves kortól ajánlom!

Az ​összetört szívű, karrierjétől megfosztott Lucy romokban hever. Úgy érzi, nem bírja tovább, ki kell szabadulnia angliai életéből, még akkor is, ha ehhez Izlandig kell menekülnie. Amikor elindul, hogy elfoglalja szállodaigazgatói állását a semmi közepén, az Északi Fény Panzióban, sok mindenre számít, csak arra nem, hogy egy csodálatos világba csöppen. Bugyborékoló hőforrások, hófedte hegyoldalak és napfényben szikrázó gleccserek várják, és nem más szegődik kísérőjéül, mint a rendkívül jóképű skót csapos, Alex.
Lucy szeretné visszakapni régi önmagát, ezért elszántan veti bele magát a munkába, és minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy Izland legkeresettebb romantikus úti céljává varázsolja a panziót. És bár eredetileg nem románcot keresve érkezett erre a titokzatos helyre, Alex mellett, az aurora borealis táncoló fényei alatt ismét esélyt kap a szerelemre…
Julie Caplin: Az Északi Fény Panzió
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Nagyon kellemes, hangulatos olvasmány. A romantika mellett is történik elég ahhoz, hogy fenntartsa az olvasó érdeklődését. Imádtam a stílust és a cselekményvezetést, nagyon könnyednek, természetesnek hatott. Összefoglalva: imádtam az első oldaltól az utolsóig. Nagyon érdekesek a karakterek, valamint nagy hangsúlyt fektet a nők közötti barátságokra, amit rendkívül élvezetes volt látni.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Szeretnék, mert Lucy nagyon erős személyiség, jó vezető, és sikeresen visszatalált önmagához a megpróbáltatásai után
Annak ajánlom, aki...
szeretne egy ünnepi bekuckózós olvasmányt, egy kis romantikára vagy téli hangulatra vágyik, vagy csak szeretne nevetni egyet. Annak is ideális, aki még csak tekintget a romantikus zsáner felé. Esetleg a jó fiú típusú karakter jön be neki.
Ne olvassa el, aki...
nincs romantikus kedvében, vagy nem akar télies könyvet olvasni

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz