Julie Buxbaum: Három dolgot mondj


"Jessie-vel csak a baj van, ő legalábbis így érzi a Los Angeles-i magániskolában töltött első héten. Már épp azon gondolkodik, hogy visszasomfordál Chicagóba, amikor e-mailje érkezik egy Valaki/Senki (VS) nevű sráctól, aki felajánlja, hogy segít neki eligazodni a Wood Valley Gimi dzsungelében. Ez valami vicc? Megbízhat VS-ben, elfogadhatja tőle a segítséget, amelyre óriási szüksége van? Alig két éve, hogy meghalt az édesanyja, és miután az apja váratlanul feleségül vett egy interneten megismert nőt, Jessie kénytelen az ország másik felébe költözni, és mostohaszörnyével meg annak beképzelt fiával élni. Jessie végső kétségbeesésében úgy dönt, VS-re bízza magát. A srác hamarosan a lány mentőkötelévé és szövetségesévé válik, és Jessie szeretné személyesen is megismerni. De mi van, ha egy rejtélynek jobban áll a megoldatlanság?"
Julie Buxbaum: Három dolgot mondj
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
az író kitűnően megragadta a fiatalok viselkedését és jellemét. A cselekmény valós történet alapján íródott, ezért mindenki magáénak tudja érezni a könyvet.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert melyik tini lány ne vágyna egy olyas valakire, mint VS. Aki mindig ott van, ha kell, mégis nem tudod, hogy ki az és ez teszi izgalmassá a helyzetet.
Annak ajánlom, aki...
mai történetre vágyik. Aki nem riad vissza a szleng használatától és aki eddig csak olyan könyveket olvasott, amikben szép volt a szerelmi szál, de talán túl csöpögős volt és ezért nem tűnt valóságosnak.
Ne olvassa el, aki...
szereti a fantasy történeteket. Aki nem szeretne egyedi és realisztikus történetet olvasni.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz