Joss Stirling: Sky - Lélektársak


"Sky egy kicsit zárkózott, szorongó tizenhat éves lány, aki túlságosan jól tudja, milyen érzés kívülállónak, idegennek lenni valahol. Mikor Londonból Coloradóba költözik kissé különc nevelőszüleivel, megtapasztalja milyen egy tipikus amerikai középiskola, és milyen egy nem tipikus fiú. Zed Benedict jóképű, tehetséges, minden lány álma, csak épp sötét titkok veszik körül. Aztán Sky egy hangot hall a fejében… Az Ő hangját. És Zed is hallja, érti az ő válaszait, amiket még ki sem mondott. Mi ez az egész? Kik a savantok, és létezik olyan, hogy lélektárs?"
Joss Stirling: Sky - Lélektársak
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
azonosulni tudtunk a szereplőkkel. Sky és Zed érzelmeivel együtt változott a miénk is. Nagyon ritkán fordul ez elő velünk. De ha egy könyv jól meg van írva,akkor igen,ez történik. Reményt ad egy hétköznapi lánynak is, hogy megtalálja a tökéletes lélektársát.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennénk a regényben főhősök, mert mi is átakarjuk élni ezeket az izgalmakat,amiket ők is. Mi is rendelkezni akarunk olyan szuper természetfeletti képességekkel,mint ők. A szívünk mélyén szeretnék egy saját Zed Benedicktet. el tudnánk képzelni, hogy nekünk is van ilyen szuper képességünk. A miénk az lenne, hogy minden nyelvet megértsünk és tudjunk beszélni vagy... esetleg minden sportágban jók legyünk. Hm...nehéz döntés.
Annak ajánlom, aki...
szereti a természetfeletti dolgokat. Akik nem ijednek meg néhány "komolyabb" résznél. Akik szeretik a csattanós részeket és a romantikát. Kedveli a fantáziával dúsított, különleges és természetfeletti képességekkel felruházott szereplőket. Szereti a fantasy történeteket és a szerelmi szálakat. A könyv eléggé olvasmányos és a sorozat további részei is mind nagyon jók. A Lélektársakban az a jó, hogy az egyes részek önmagukban olvasva is érthetők, mindegyik egy külön történet.
Ne olvassa el, aki...
nek hátrányai vannak a sci-fi/ misztikus művekkel. Akik rosszul vannak a romantikától. Akik nem hatódnak meg az érzelmesebb részeknél. Akik nem szeretik elhagyni a valóság által nyújtott biztonságot.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz