Josh Malerman: Ház a tó mélyén


"Mindketten tizenhét évesek. Mindketten félnek. Mégis mindketten igent mondanak. Tökéletes első randinak tűnt: végigkenuzni az ikertavakon, szendvicsekkel és sörrel a hűtőládájukban. Ám a két tizenéves, Amelia és James felfedeznek valamit a víz felszíne alatt, ami örökre megváltoztatja az életüket."
Josh Malerman: Ház a tó mélyén
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
viszonylag rövid, így egy ültő helyedben kiolvashatod. Érzéki a feszültségkeltése, bár kevés a karakter, de remekül ki lettek dolgozva, és mert egyszerűen lebilincsel és kíváncsivá tesz.  
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert kifejezetten izgalmas és kalandokkal teli lehet egy ilyen házat egy tó fenekén találni. Ráadásul a ház, James és ez az egész atmoszféra szinte könyörög, hogy legyünk a részesei.
Annak ajánlom, aki...
bírja a nyomasztó légkört, a feszültséggel teli várakozást és azt az érzést, hogy talán mégsem akarjuk megtudni a végét... Ajánljuk, ha nem zavar a kevés szereplő és a rövid terjedelem. Lehet hogy nem hosszú, de rendkívül tartalmas.

szeret gondolkodni, búvárkodni, és szereti az érdekes szerelmi történeteket. És az is olvassa el mindenképpen, aki szereti a borsszórókat, a fizikát, a lebegő ruhákat, a tutajokat, a csónakázást, a kenuzást, a vizen alvást, a gyönyörű tájak csodálását, és a saját szülei boltjában való dolgozást.
Ne olvassa el, aki...
t rémálmok kísérnének egy félig-meddig szellemtörténet után, vagy csak félne otthon egyedül maradni utána. Azoknak sem, akiknek borzolja az idegeiket az oldalakon át tartó feszültségkeltés, illetve ha nem érzi át ennek az izgalmát.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz