John Marrs: A tökéletes pár
A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk.

"Meddig ​mennél el, hogy megtaláld az igazit? Nem kell hozzá más, csak egy egyszerű DNS-teszt. Gyorsan mintát vesz az ember, és már össze is párosítják a DNS-párjával – azzal, aki genetikailag neki rendeltetett. Ezt ígéri egy DNSPárod nevű alkalmazás. Egy évtizeddel ezelőtt egy nagyvállalat bejelentette, hogy megtalálták azt a gént, ami párosítja az embereket a lelki társukkal. Azóta világszerte emberek milliói találták meg a DNS-párjukat. Azonban ennek a felfedezésnek megvannak az árnyoldalai: a teszteredmények miatt számtalan párkapcsolat bomlott fel, és a feje tetejére állították a klasszikus értelemben vett románcot, randevúzást és szerelemet. Öt nagyon különböző ember kap értesítés arról, hogy megtalálták a DNS-párjukat. Mindegyikük hamarosan találkozni fog az igaz szerelmével. De nem mindenki fog „boldogan élni, amíg meg nem hal.” Mert még a lelki társaknak is vannak titkaik. És némelyik bizony sokkolóbb, mint azt bárki sejtené… Ez a lebilincselő regény bemutatja, hogy még a legtökéletesebb felfedezéseknek is lehetnek súlyos következményei."
John Marrs: A tökéletes pár
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Nagyon izgalmas volt látni ahogy a szereplők az oldal segítségével megtalálják a DNS párjukat. Egyiküknek sem volt könnyű dolga és sok mindent fel kellett áldozniuk a párjukért. Volt akinek a párját halottnak mondták, akinek hazudtak esetleg aki pont az ellenségével került párosításra.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Az író egy igazán elgondolkodtató világot fest le, mégsem lennék egyik szereplő helyében sem, mivel nagyon nehéz dolguk van és a végén kiderül hogy be lettek csapva.
Annak ajánlom, aki...
Szeret elgondolkodni azon, hogy "mi lenne ha?", és nem fél a világ kegyetlen de szép igazságaitól.
Ne olvassa el, aki...
Nem bírja az igazán részletes és durva leírásokat. Az egyik főszereplő egy sorozatgyilkos így vannak benne elég felkavaró jelenetek.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz