Jessica Day George: Üveghercegnő (Éjféli bál 2.)


Az első rész a Tizenkét táncoló cipellőt elevenítette meg. A második részben egy teljesen más oldalról szemlélhetjük a Hamupipőke feldolgozását. A főszereplő az első kötet egyik legkedveltebb szereplője: Pipacs. A hercegnő Bretonba utazik,ahol a bálok éjszakáin (amiken ő természetesen nem táncol) megjelenik a nincstelen szobalány pompában és fényűzésben, majd megpróbálja elcsavarni Christian herceg fejét. Pipacs tapasztalatai révén átlát a bűvöleten. Le kell győznie egy újabb átkot. Persze csak, hogy leleplezze a csalást és megállítsa a gonoszt. Christian-nak ehhez semmi köze...
Jessica Day George: Üveghercegnő (Éjféli bál 2.)
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
A történet nem áll. Az előkészítés sem volt állóvíz. Egy kis idő azért eltelik a két kötet között, úgyhogy az eddig ismert szereplők sorsa is fenntartja az érdeklődést. (Többek között!!! Ugyanis a történet előzmények nélkül is megállná a helyét.)
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
nagyon szeretnék, úgy táncolni, mint Pipacs. Kártyázni és kötni tudni se volna elhanyagolható tudás. Ráadásul 11 lánytestvérrel izgalmas lehet az élet.
Annak ajánlom, aki...
szereti a Grimm testvérek meséit és nyitott a feldolgozásokra. Aki meséken nőtt fel vagy hasonlóan hozzám kötődik hozzájuk, annak egy élmény.
Ne olvassa el, aki...
nem tud fantasyt vagy elrugaszkodott köteteket olvasni. Aki nincs igazán oda a tündérmese vonalért és olyan lányok, akik soha életükben nem akartak hercegnők lenni.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz