Jenny Han: Örökkön örökké: Lara Jean (A fiúknak, akiket valaha szerettem 3.)
A legszerethetőbb történet fiatalokról fiataloknak és lélekben fiataloknak!

Lara Jean a legjobb végzős évét tölti. És még annyi minden áll előtte: egy osztálykirándulás New Yorkba; a végzősbál a barátjával, Peterrel; egy tengerparti hét a ballagás után. Aztán átköltöznek az egyetemre, ami elég közel esik az otthonához ahhoz, hogy hétvégenként hazaugorjon csokidarabos kekszet sütni. Az élet nem is lehetne ennél tökéletesebb! Legalábbis Lara Jean így gondolja... egészen addig, amíg váratlan híreket nem kap. Most a lánynak, aki fél minden változástól, újra kell gondolnia a terveit. De ha a szív és az ész két különböző dolgot súg, melyikre érdemes hallgatni?

"A fiúknak, akiket valaha szerettem!" - a sorozat hatalmas világsiker! Már a tévésorozatban is hódít! Íme a trilógia lezárása! Lara Jean levélíró napjai folytatódnak ebben a magával ragadó történetben. Légy részese örömeinek! (moly.hu)
Jenny Han: Örökkön örökké: Lara Jean  (A fiúknak, akiket valaha szerettem 3.)
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Könnyű volt azonosulni a szereplőkkel, és valós problémákat vetett fel, amik a mindennapi életben is előfordulnak. Mivel naplószerűen van megírva, folyamatosan halad a cselekmény, és mint egy normál végzős életében, az idő előrehaladtával fokozódik a nyomás és az iskolai események száma. Emiatt sose volt unalmas: mindig tudott új folytatást hozni a könyv.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben főhős, mert ebben a részben súlyos döntések meghozása elé kerül. Sok változás is történik az életében, mint például apja új kapcsolatba kerülése, vagy a hirtelen hír a felvételi kapcsán: végzősként sűrű hónapokat, illetve terveitől eltérő dolgokat él meg.
Annak ajánlom, aki...
Aki szereti a hétköznapi történeteket, amik a középiskolások életét mutatják be. Extravagánsabb dolgok nem igazán történnek benne, eltekintve a ténytől, hogy nem hangzik hétköznapinak, hogy egy lánynak ennyi korábbi szerelme legyen. A könyv viszont tényleg csak a középiskolás évek egy részéről szól: így az érettségi után vége a történetnek, az egyetemista Lara Jean életét mindenki fantáziájára bízza.
Ne olvassa el, aki...
Aki valami ismeretlennel teli, kalandosabb, akciódúsabb könyvet szeretne olvasni. A pár fordulattól eltekintve viszonylag egy vonalon halad a cselekmény, így bizonyos szemszögből kiszámíthatóbbnak is nevezhető. Nagyobb "dráma", tragédia vagy váratlan, sok emberre kiható esemény sem történik, így a történet nyugodt hangvételű, kellemes abban az értelemben, hogy nem stresszeli az olvasót.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz