Jenny Han: A fiúknak, akiket valaha szerettem


"Írás közben egy csöppet sem fogom vissza magam. Úgy fogalmazok, mintha ő soha nem olvasná el. Merthogy nem is olvassa. Minden egyes titkos gondolatomat, gondos megfigyelésemet, mindent, amit eltettem magamban, belesűrítem egy levélbe. Amikor megírtam, lezárom, megcímezem, majd elteszem a pávakék kalapdobozba. Ezek nem szerelmes levelek a szó legszorosabb értelmében. Akkor íródnak, amikor már nem akarok többé szerelmes lenni. Búcsúlevelek. Mert miután megírtam őket, nem emészt többé a mindent felemésztő szerelem."
Jenny Han: A fiúknak, akiket valaha szerettem
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
megnevettetett. Mi, személy szerint imádtuk a könyvben előforduló vicces szituációkat, melyek bármelyikünkkel előfordulhatnak. A történet és a szereplők magával ragadóak. Izgalmas volt követni a fordulatos eseményt.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben főhős, mert roppant kínos eseményt kénytelen átélni. Senkinek sem kívánjuk, hogy hasonló helyzetbe csöppenjen. Nem bírnám elviselni, hogy elolvassák a fiúk az üzeneteimet.
Annak ajánlom, aki...
Ajánljuk a fiatal lányoknak. Hiszen mindenkinek vannak plátói szerelmei, amik vagy beteljesülnek, vagy nem (többnyire nem). Ha a történetbeli pikantériától eltekintünk, Lara Jean remek ötletet ad a szerelmi bánat feldolgozására.
Ne olvassa el, aki...
nem szereti a túlzó romantikát. Kissé már "csöpögősnek" találhatják az erre érzékeny emberek.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz