Jennifer Niven: Veled teljes a világ


"Libby Strout Amerika legdagibb tinije. Édesanyja hirtelen halála után kezdett el hízni a négy fal között. Most mégis ki kíván merészkedni az emberek közé, suliba járni, hogy kipróbáljon minden, az élet kínálta lehetőséget. Jack Masselinnek van egy titka: nem ismeri fel az arcokat. Igyekszik a menő srác látszatát kelteni, egészen addig, amíg nem találkozik Libby-vel. Ők ketten belekeverednek egy kegyetlen gimnazista játékba, aminek közös büntetés lerovása és lelki tanácsadás a következménye. A két fiatal először haragszik egymásra, majd minél több időt töltenek együtt, annál kevésbé érzik egyedül magukat. Fokozatosan elmélyülő szerelmük egész világukat megváltoztatja."
Jennifer Niven: Veled teljes a világ
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Egy olyan világba enged bepillantást, mit nem is képzelnél. Álmomban sem gondoltam volna, hogy létezik olyan ember aki nem ismeri fel a többit. Nézi, de nem látja az arcokat. Nagy munkába telik neki mire rájön,- az ismertetőjelek alapján-hogy kivel áll szemben.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
szívesen lennék az egyetlen akit látnak, az egyetlen akit felismernek. Ez már egy olyan megingathatatlan alap amivel a kapcsolat könnyen örökké tarthat.
Annak ajánlom, aki...
különleges és varázslatos történetet szeretne olvasni. Továbbá annak ajánlom, aki szeretne tanulni az igazi életről, arról, hogy ne a külső jegyek alapján ítéljük meg az embereket.
Ne olvassa el, aki...
nem hisz abban, hogy igazából mindenki csak egy embert lát, azt aki neki van rendelve.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz