Jennifer L. Armentrout: The ​Darkest Star – A legsötétebb csillag (Originek 1.)


"A 17 éves Evie Dasher a saját bőrén tapasztalta meg az emberiség és az idegenek között kirobbant háború következményeit. Amikor egy razzia során pont az egyik olyan hírhedt klubban tartózkodik, ahol az embereket és a túlélő luxeneket is szívesen látják, megismerkedik az éteri szépségű Luckel, akiről kezdetben azt feltételezi, hogy luxen… pedig valójában valami sokkal erősebb. Luc iránti vonzalma egyre mélyebbre sodorja egy számára eddig ismeretlen világba, ahol semmi sem az, aminek látszik…"
Jennifer L. Armentrout: The ​Darkest Star – A legsötétebb csillag (Originek 1.)
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Ez egy HIHETETLENÜL jó történet! Annyira vártam, hogy kijöjjön ez a könyv, ezért is fűztem nagy reményeket hozzá és nem is csalódtam benne. Teljesen magába szippantott a könyv már az eső sortól kezdve, ezért sem lepődtem meg, hogy egy nap leforgása alatt elolvastam. Nagyon jó volt olvasni Luc történetéről és a vissza jövő szereplőkről akik egy-egy oldalig megmutatták magukat és ez alól Mr. Tökéletesen Sexy Daemon sem kivétel! Akik olvasták már az Luxen sorozatot azok úgyis tudják kiről beszélek, de akik ne adj isten még nem olvastak azok sürgősen pótolják, mert 1. Jobban átlátjátok majd a törtést,karaktereket ebben a kötetben 2. garantáltan tetszeni fog, meg a lányoknak elmaradhatatlan lesz a fangörcsölés, ugyanis Daemon megszállottjai lesznek.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Evie élete sem színes habfelhő az egyszer biztos. Amin keresztül megy ő is ebben a világban nem biztos, hogy én is keresztül mennék... de mit kerülgetem a forró kását,igenis lennék a főszereplő, hát hogy a viharba ne lennék, ha velejárna az is, hogy kaphatnék egy saját Luc-ot! Meg hát király lenne, ha nekem is lenne szuper hibrid erőm:D
Annak ajánlom, aki...
Szereti Jennifer L. Armentrout munkásságait, aki imádta a Luxen sorozatot és világát,aki kíváncsi Luc történetére és annak is ajánlom aki nem tud semmit ezekről de mégis a kezébe akad, mert igenis enélkül is nagyon élvezhető a könyv. Annak ajánlom még, aki szereti a szerelmes Fantasy könyveket egy jól megépített világgal és végül annak aki szeretne találkozni egy igazi álom pasival.
Ne olvassa el, aki...
Huh! Meg kell, hogy mondjam kevés dolgot tudok írni akinek nem ajánlanám ezt a könyvet, de megpróbálom. Annak, aki nem szeretni a fantasy könyveket, annak aki nem bírja az erőszakot és annak, aki nem szeretni a túlfűtött heves tini szerelmet.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz