Jenn Bennett: Ragyogó szemek


"A tavalyi bankett óta a legjobb barátokból lett ellenségek, Zorie és Lennon mesterfokon űzik egymás elkerülését, családjaik pedig napjaink Kaliforniájának Montague-ivá és Capuletjeivé váltak. Egy túra alkalmával azonban a fiatalok váratlanul az erdőben rekednek. Egyedül. Kettesben. Mi jöhet még? Egymás kizárólagos társaságaként nincs más választásuk, mint hogy szellemes piszkálódások és sértegetések kíséretében megvitassák ügyes-bajos dolgaikat, miközben megpróbálnak biztonságba kerülni. Az egymással és a természet erőivel folytatott küzdelem során azonban egyre valószínűtlenebbé válik, hogy épségben jutnak ki a rengetegből. Ahogy Zorie és Lennon egyre mélyebbre keveredik Kalifornia zord vadonjában, úgy kerülnek felszínre titkaik és rejtett érzéseik. De vajon megmarad-e helyrehozott barátságuk odakint, a való világban? Vagy minden csak a friss erdei levegő és a ragyogó csillagok pillanatnyi varázsának volt köszönhető?"
Jenn Bennett: Ragyogó szemek
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Ez nem egy mindennapi történet volt.Vicces,romantikus és egyben komoly témákat boncolgató könyv is. Kellemeset csalódtam ebben a könyvben, mivel azt hittem ez is csak egy újabb sablonos szerelmi könyv. Hát nem. Nagyon örülök hogy végül a kezembe vettem, mert tényleg elragadó volt a történet.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Bevallom őszintén először nem tetszett a főhős, de ahogy haladt a történet úgy szerettem meg Zorie karakterét. Nagy nehézségek álltak előtte, de végül a történet végére nagy karakter fejlődésen ment át, ami egy nagy plussz pont. Lennon egy imádni való fiú(amellett, hogy dögös) aki miatt megéri elolvasni a könyvet. Ha lenne rá lehetőségem én is szívesen rekednék váratlanul az erdőben vele kettesben ;)
Annak ajánlom, aki...
Szereti a könnyed de mégis komoly témákat boncolgató történeteket, aki szeret túrázni és egy kis kikapcsolódásra vágyik el a civilizációtól.
Ne olvassa el, aki...
Nem tud várni egy kicsit a beindulásával, mivel ez nem az a könyv ami az elejétől kezdve pörögnek a szállak és aki nem szeretni végigkíséri a karakter fejlődést elejétől (ami számomra is érdekes volt) a végéig.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz