Jeff Wheeler: A királynő méregkeverője
14 éven felülieknek ajánlom!

Egy fiúból férfi lesz – és nagyszerű ember.

Severn Argentine király messzi földön hírhedt: trónbitorló, a törvényes örökösök gyilkosa, az árulás kegyetlen megtorlója. Kiskaddon hercege veszélyes játékba kezd, hogy a királyt letaszítsa a trónról… de veszít. Cserébe a király fogságába kell adnia fiát, Owent. Így ha a herceg hűsége ismét megrendülni látszik, azért a fia fizet az életével.
Owen a király kémeit elkerülve és szövetségeseket keresve igyekszik túlélni a mindennapokat Királyforrás udvarában. Amikor azonban újabb bizonyíték derül ki apja árulásáról, és a sorsa megpecsételődni látszik, a fiúnak különleges eszközökre van szüksége. Meg kell mutatnia a bosszúszomjas királynak, hogy élve igenis nagyobb hasznát veheti. Az elkeseredett próbálkozásban pedig csakis egyvalaki lehet a segítségére: egy titokzatos nő, akinek valóban hatalma van élet, halál és sors felett.
Jeff Wheeler: A királynő méregkeverője
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Egy gyönyörűen megírt világ, amelyben teljesen el lehet veszni. Teljesen egyedi világépítés és karakterek, valamint egy cselekményszál, amit egyszerűen nem tudsz előre kitalálni. Imádnivaló főhős, akivel rögtön lehet azonosulni, valamint egy lenyűgöző mágiarendszer sosemlátott elemekkel.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Szeretnék, ugyanis itt inkább a szellemi erő dominál a fizikai fölött, és ez a gondolat tetszik.
Annak ajánlom, aki...
Szeretne egy remek fantasy-t olvasni egy roppant intelligens főhőssel, akinek teljes életét nyomon követhetjük. Vagy aki szeretne egy olyan könyvet, ahol minden fordulónál újabb rejtély vár.
Ne olvassa el, aki...
Nem szereti a fantasy-t egy kis történelmi fűszerezéssel.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz