James Frey: Toborzás
Kiadó: Libri
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 528

14 éven felülieknek ajánljuk!

Tizenkét fiatal játékos. Ősi nemzetségek leszármazottai. Évezredekkel ezelőtt választották ki őket. Életük minden egyes napján erre a megmérettetésre készültek. Erősek, kegyetlenek, szépek, kedvesek, hűségesek, okosak, lusták és gyávák. Olyanok, mint mi. Jók és rosszak. Ők a Föld örökösei, és rájuk vár a feladat, hogy megoldják a rejtélyt, különben mind elbukunk. A végjátékban egy szabály létezik: hogy nincs szabály. OLVASD EL A KÖNYVET. KÖVESD A NYOMOKAT. OLDD MEG A REJTÉLYT. A VÉGJÁTÉK ELKEZDŐDÖTT. Amit a kezedben tartasz, az nem csak egy könyv. Te magad vagy a főszereplő, és ha jól teszed a dolgod, akár a győztese is lehetsz. A sorsunk a te kezedben van.
James Frey: Toborzás
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
olyan izgalmas volt, hogy le se bírtam rakni a könyvet. Olyan jövő képet tár elénk ami igen is bekövetkezhet akár a jövőben is.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben főhőse, mert nem bírnám elviselni a tudatot, hogy rajtam áll vagy bukik a világ sorsa na meg azért sem, mert ne igazán jók a probléma megoldó képességeim.
Annak ajánlom, aki...
szereti azokat a regényeket amik lehetséges jövő képeket tárnak elénk és szeretik a könyvekben megoldandó rejtélyeket megfejteni.
Ne olvassa el, aki...
nek igen élénk a fantáziája, mert nagyon rosszakat álmodhat tőle. Na meg az se aki nem  szereti az ilyen jellegű apokaliptikus könyveket, történeteket.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz