J. R. Ward: Síron túli szerető (Fekete Tőr Testvériség 2.)
18 éven felülieknek ajánlom!

"Rhage a Fekete Tőr Testvériség legveszélyesebb vámpírja. Nincs nála keményebb vagy gyorsabb harcos, és telhetetlenebb szerető sem. Kegyetlen átok sújtja, amelyet az Őrző szabott ki rá. Lelke sötét oldalával viaskodik, és ha egyszer alulmarad, az végzetes következményekkel jár… A gyönyörű Mary Luce Rhage védelemre szorul. Már évekkel ezelőtt elvesztette hitét a csodákban, mégis kétségbeesetten küzd annak a férfinak az oldalán, akit szeret. Az örök szerelemért. Az örök életért."
J. R. Ward: Síron túli szerető (Fekete Tőr Testvériség 2.)
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Nagyon jól megírt szerelmi sztori, amely a románcon kívül is komplex cselekménnyel rendelkezik. Letehetetlen, felejthetetlen, szenvedélyes, mégis mély és érzelmekkel teli. Felemelő olvasmány, minden romantikus lelkű olvasónak kötelező!
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Igen, rettenetes csodálom a bátorságát és a lelki erejét. Ezek mellet viszont borzasztó lehet együtt élni a betegségével.
Annak ajánlom, aki...
Szereti a vámpírokat, a részletes romantikus pillanatokat, a kívül kemény, belül plüssmaci pasikat, a Szépség és szörnyeteg felállást, vagy hisz a ,,buta romantikus könyvek" sztereotípiának, ez a regény meg fogja változtatni a véleményét.
Ne olvassa el, aki...
Nem bírja az erőszakot, a gyilkosságot, az erotikát, valamint a halálos betegségeket(a főszereplő rákos volt, és most is fennáll a veszélye, hogy az lesz).

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz