J. P. Delaney: A lány a múltból
A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk.

"EMMA A sokkoló betöréstől megviselt Emma új lakásba akar költözni, ám egyetlen lakást sem talál megfizethetőnek vagy elég biztonságosnak. Egészen addig, amíg meg nem érkezik a Folgate Street egy számba. A ház az építészet remeke: minimalista tervrajz, halvány kő, táblaüveg, égig érő falak. Ám vannak szabályok. A titokzatos építész, a tervező, továbbra is parancsol a házban: nincs könyv, nincs díszpárna, nincs fénykép, sem rendetlenség, egyáltalán semmiféle személyes tárgy. A teret arra szánták, hogy megváltoztassa azt, aki benne él – és ez be is következik. JANE Magánéletének tragédiája után Jane új életet akar kezdeni. Amikor rátalál a Folgate Street egyes számra, azonnal megtetszik neki a ház, és annak zárkózott, vonzó tervezője. Röviddel beköltözése után Jane értesül a hozzá külsőre és korban is hasonlító, előző lakó tragikus balesetéről. Miközben Jane megpróbálja szétszálazni az igazságot és a hazugságot, akaratlanul is ugyanazokat a mintákat követi, ugyanazokat a döntéseket hozza, ugyanazokkal az emberekkel hozza össze a véletlen, és ugyanazt a rettegést éli át, mint az előző lány."
J. P. Delaney: A lány a múltból
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
nagyon fordulatos volt és mindig történt valami meglepő, és minden egyes oldallal kiderült valami új dolog. Az összekapcsolódó szálak több élet titkait is feltárja előttünk.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben főhős, mert a könyvben életük egy nehéz időszakát élték meg éppen és a sok nehézség miatt folyamatos nyomás nehezedne rám.
Annak ajánlom, aki...
szereti az izgalmas thrillereket és a folyamatos feszültséget és annak akit foglalkoztatnak korunk problémái.
Ne olvassa el, aki...
a romantikus sztorikat szereti, mert ez nem az. Valamint az se, aki nem szereti a lelkileg nyomasztó történeteket.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz