J. L. Armentrout: Origin (Luxen 4.)
"Daemon ​bármit megtenne, hogy visszakapja Katyt.

Sikeresen behatoltak Mount Weatherbe, ám az akciónak katasztrofális vége lett. Katy elszakadt tőlük. Elvették. Daemon számára most minden arról szól, hogyan lehetne megtalálni.
Söpörje el, aki az útjába áll? Nem kérdés.
Perzselje fel az egész világot, hogy megmentse Katyt? Boldogan.
Tárja fel az emberiség előtt, hogy idegenek élnek közöttük? Örömmel.

Katy számára csak a túlélés marad.
Ellenségektől körülvéve az egyetlen, amit tehet, ha alkalmazkodik a helyzetéhez. Még a Daedalusban sem mindenki őrült… de a csoport céljai rémisztőek, és amit elárulnak, felzaklatja Katyt. Kik az igazi rosszak? A Daedalus? Az emberiség? Vagy a luxenek?

Ők ketten együtt bármivel szembenéznek.
A legveszedelmesebb ellenség azonban mindig is jelen volt. Amikor kiderül az igazság, és a hazugságok fala összeomlik, melyik oldalra kerül majd Daemon és Katy?

Együtt maradnak egyáltalán?"
J. L. Armentrout: Origin  (Luxen 4.)
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Érdekes volt, ahogy váltakozott az olvasó szemszöge: egyszer Daemon, egyszer Katy nézőpontjából láthattuk, mi történik. Ez különösen a könyv elején fontos, mivel ekkor a két szereplő szét van választva: később inkább azért érdekes, mert több szituáció tekintetében láthatjuk, melyikük hogyan éli meg.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben főhős, mivel a történet elején elég nagy traumán megy keresztül: a megmentésre várva raboskodik ellenségeiknél, akik teszteknek vetik alá, fizikai fájdalmakat is okozva neki.
Annak ajánlom, aki...
Akinek tetszettek a sorozat korábbi részei (az olvasáshoz erősen ajánlott a korábbi részek tartalmának ismerete), vagy szereti az izgalmas, váratlan fordulatokkal teli könyveket, mivel a sorozatban gyakran derül ki valakiről, hogy másik oldalon áll, mint hittük.
Ne olvassa el, aki...
Aki nem szereti, ha az erőszak megjelenik egy könyvben. A sorozat ezen részében a főszereplőt gyakorlatilag megkínozzák, mind fizikailag mind lelkileg. Emellett a könyvben a romantikus szál is fut, amint a főszereplő megmentésére siet szerelme.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz