J. L. Armentrout: Opposition (Luxen 5.)
"Katy ​tudja, hogy a luxenek érkezésének éjszakáján a világ megváltozott. Nem hiszi, hogy Daemon örömmel fogadja a saját fajtáját, hiszen a luxenek azzal fenyegetőznek, hogy minden embert és hibridet kiirtanak a Földön. Azonban a jó és rossz közötti választóvonal elmosódott, a szerelem pedig könnyen a végzetévé – mindannyiuk végzetévé – válhat.

Daemon mindent megtesz, hogy megmentse, akit szeret – akkor is, ha ez egyenlő az árulással.

Egy valószerűtlen ellenséggel kell társulniuk, hogy esélyük legyen túlélni az inváziót. Azonban amikor már lehetetlen eldönteni, ki van mellettük és ki ellenük, a világ összeomlik körülöttük. Talán fel kell áldozniuk mindent, a legdrágább kincsüket is, hogy a barátaik és az emberiség fennmaradását biztosíthassák…"
J. L. Armentrout: Opposition (Luxen 5.)
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Nagyon izgalmas volt. A sorozat utolsó részére bekövetkezik a katasztrófa, egész disztópikusra fordul a világ, folytonos harcok és árulások jellemzik a kötetet. Különösképp érdekes, hogy a könyv elején egy darabig a korábban mindig "jó" oldalon álló szereplők átállnak fajtársaikhoz, ezzel a főszereplő ellen kerülve, és időbe kerül, amíg megint észbe kapnak.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben a főhős, mivel a katasztrófa alatt sok ember halálát végig kell néznie (akik közül sokakat ismer is), illetve szerettei is veszélybe kerülnek, vagy épp ellene is fordulnak. Nem egyszer jó szándéka miatt kerül bajba.
Annak ajánlom, aki...
Akinek tetszettek a sorozat korábbi részei, vagy épp szereti a katasztrofába torkolló sorozatokat. A könyv rengeteg akciójelenetet tartalmaz, csaták és halálozások tömegei vannak benne.
Ne olvassa el, aki...
Aki a békésebb hangulatú könyveketet kedveli, vagy épp nem szereti, ha a világ megmentéséig fokozódik a történet. A sorozat története a részek előrehaladtával egyre nagyobb területre hat ki, így a lezáró kötetben már az egész bolygó érintett az ismeretlen faj megszállásával.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz