J. L. Armentrout: Ónix (Luxen 2.)
Daemon Blackkel összekapcsolódni szívás... Ráadásul nemrég eltökélte, hogy bebizonyítja: amit irántam érez, az nem csupán bizarr kapcsolódásunk mellékhatása, hanem valódi érzelem. Nem tudom, mit gondoljak efelől, de tény, hogy mostanában már korántsem olyan bunkó velem, mint korábban. De nem ez a legnagyobb problémánk. A Védelmi Minisztérium emberei körülöttünk szaglásznak. Ha rájönnek, mire képes Daemon, és főleg, hogy mi ketten összekapcsolódtunk, akkor nekünk annyi. Az iskolában felbukkanó új srác sem hiányzott. Ő is tele van titkokkal. Tudja, mi okozza a körülöttem zajló sok furcsaságot, és segítene is rajtam... de ennek súlyos ára van. És aztán az események még vadabb fordulatot vesznek. Láttam valakit, akit halottnak hittem. Szóljak, vagy hallgassak? Mi történt Dawsonnal? Ki árulta el? És mit akarnak Daemonéktól - na meg tőlem - a védelmiek? Az már biztos: Daemon Blackkel összekapcsolódni nem egy életbiztosítás. Senki sem az, akinek látszik. És nem mindenki éli túl a hazugságokat...
J. L. Armentrout: Ónix (Luxen 2.)
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Mert nagyon izgalmas volt, tele fordulatokkal
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben főhős, mert sokszor kerül nagy veszélybe. Van, hogy barátjának, vagy jót akarójának hitt ismerőse ellene fordul, és kiderül, hogy mindeddig csak kihasználták; máskor pedig nem csak lelki, de fizikai fájdalomban is részesül, arról nem is beszélve, hogy milyen szörnyűségeket kell végignéznie.
Annak ajánlom, aki...
Aki szereti a természetestől elrugaszkodó, gyorsabb cselekményű történeteket. Az egész könyvsorozat alapja egy nem földi, erős lényekből álló faj létezése, így sok nem kézzelfogható esemény illetve dolog jelenik meg a könyvekben is.
Ne olvassa el, aki...
Aki inkább a valósághű dolgokat szereti, kevesebb fordulattal. Annak se ajánlanám, aki nem szereti az erőszakot tartalmazó történeteket, ugyanis mind a könyvben, mind a sorozat egészében többször is történik fizikai bántalmazás, verekedés, harc, aminek a végén nem egyszer valaki meg is hal.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz