Holly Black: The ​Wicked King: A gonosz király (A levegő népe 2.)


"Elég erősnek kell lenned, hogy fáradhatatlanul újra és újra lesújts. Az első lecke az, hogy erősödj meg. Miután kiderült a döbbenetes tény, miszerint Oak Tündérfölde örököse, Jude-nak meg kell védenie az öccsét. Ennek érdekében magához láncolta a gonosz királyt, Cardant, akit a háttérből irányít. Tündérfölde folyamatosan változó politikai szövetségei között még akkor is nehéz lenne lavíroznia, ha Cardan mindenben engedelmeskedne neki. Csakhogy a király mindent megtesz annak érdekében, hogy megszégyenítse Jude-ot, és aláássa a hatalmát, hiába nyűgözi le továbbra is a lány. Amikor egyértelművé válik, hogy egy Jude-hoz közeli személy el akarja őt árulni, és ezáltal veszélybe sodorná nemcsak a saját, hanem az összes szerette életét, Jude kénytelen az áruló után nyomozni – miközben a Cardan iránt érzett bonyolult érzelmeivel is viaskodik –, hogy halandóként magánál tarthassa a hatalmat a tündérvilágban. Azt hallottam, a halandók szerelme nagyon hasonlít a félelemre."
Holly Black: The ​Wicked King: A gonosz király (A levegő népe 2.)
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
NAGYON vártam már a folytatást, ezért is hihetetlen boldog vagyok amiért azt kaptam, sőt még többet is, mint amire vártam! Elképesztően zseniális és megbotránkoztató lett ez a folytatás olyan ami arcul csap és ha csak egy pillanatra is hiszel bárkinek könnyen hazugság áldozata lehetsz, mert ha van olyan történet ahol nem bízhatsz semmiben és senkiben, akkor ez minden ízében olyan történet. Teljes mértékben magához láncolt a könyv, úgyhogy nem lepődtök meg, ha azt mondom fél nap alatt ki is olvastam. Csak pislogtam a sorok között, ahogy egymás követően pörögtek az események megállás nélkül és amikor már azt hiszed ennél feljebb nincs, Bumm! még nagyobb még hihetetlenebb dolog történik. A vége.... hát az egy nagy arcul csapás volt, derült égből villámcsapás! Alig várom, hogy el olvashassam a folytatás!
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Megmondom őszintén, ebben a történetben most nem szívesen lennék főhősnő. Amiken Jude keresztül megy egyedül, úgy hogy senkire sem támaszkodhat és csak egyedül magában bízhat... Le a kalappal előtte! Még olvasni is idegőrlő nem hogy benne lenni.
Annak ajánlom, aki...
Annak ajánlom aki szereti a Tündéres Fantasy világot tele ármánykodással és taktikázással, aki nemgyőzi olvasni a jobbnál jobb fordulatokat. Aki egy igazán jó könyvet szeretne olvasni.
Ne olvassa el, aki...
Annak nem ajánlom, aki nem szereti a sok vért, gyilkosságot és halált. Az aki nem bírja a kasztrendszert és velejáróit. Meg annak aki nem olvasta az előző kötetet.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz