Greff Magdi: Húzós szerelem


"Különleges regény a sportról és a szerelemről. Réka kajakozik, és állatorvosi egyetemről álmodik, ám a szocializmus alatt egy dezertőr gyereke az utolsó, aki bejuthat egyetemre. Egyetlen esélye a sportösztöndíj, és egyetlen dobása egy verseny Belgiumban. A csapattal tart egy furcsa, örökké jegyzetelő fickó, és egy undok orosz versenyző. Képes lesz Réka megnyerni a versenyt, ahol a jövője a tét? Ha mindez még nem lenne elég, feltűnik a színen Szőke, egy vagány új sporttárs, de Ádám, a régi barát is másféle érdeklődést mutat. Melyikük a nagy szerelem? Réka izgalmas utazásra indul, ahol nem csak a vízen kell helyt állnia, de a szívügyekben is, mert nem minden az, aminek látszik, egy olyan korban, ahol minden szóra vigyázni kell."
Greff Magdi: Húzós szerelem
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
a történet magával ragadja az olvasót. A XXI. században születvén, már nem tudtam megtapasztalni a szocializmus "örömeit", ezáltal egy új jártasságra tehettem szert. A közösség összetartása fontos a cselekményekbe, úgy mint a hétköznapokban is. Ráadásul, ne feledkezzünk meg a jól kidolgozott karakterekről sem.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék, mert a több gondban való helytállása Rékának példaértékű számomra, bár volt, amikor nem értettem vele egyet. Érvényesülni tudok a kitartásával. És ki nem szeretne ilyen nagyszerű emberekkel együtt lenni, mint ő.
Annak ajánlom, aki...
a sport szerelmese. A sport fontossága kulcsfontosságú a sztoriban. Talán a kajakozás tette olyanná a főszereplőt amilyen. Emellett a humorból és az izgalmakból sincs hiány.
Ne olvassa el, aki...
nem bírja a szerelmes történeteket. A megjelenő szerelmi háromszög, és a választás két fiú között, végig kíséri a történetet. Valamint nincs benne semmi megfejteni kívánkozó rejtély sem.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz