Gombos Tünde: Szerelemtánc


"Mit tennél, ha találkoznál a szerelemmel? És vajon mit tesz Dávid, aki Budapest szívében önként vállalt magányban él? Képes ledönteni a saját maga által hosszú éveken át felépített falakat, vagy mindörökre szomorú múltja rabja lesz? Van-e elég bátorsága, hogy kockáztasson, és felvállalja akár a csalódás lehetőségét is, a boldogság váratlanul megcsillanó reményében? Mi helyes és helytelen, mi tisztességes és tisztességtelen, mi lehetséges és mi lehetetlen? Miközben végighaladunk Dáviddal a válaszkeresés és döntés nehéz útján, észrevétlenül beszippant bennünket ez a szívet melengető történet. Gombos Tünde megindító regényében egy huszonhét éves, végtelenül szomorú fiú bőrébe bújhatunk, aki egy angyali találkozás után lassacskán megbizonyosodik róla, hogy neki is jár a boldogság."
Gombos Tünde: Szerelemtánc
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
ez a történet az elejétől fogva magába szippant. Ott ülünk a főhőssel a padon és a szerelem segítségével együtt bontjuk le a falakat amit Dávid maga köré épített az évek hosszú során. Azért is volt jó olvasni mert az olvasás során mi magunk is rájövünk arra,hogy nem minden a csomagolás,nagyon sokszor az értékek belül a csomagolás alatt rejlenek. Arra is megtanít ez a könyv,hogy fogadjuk el magunkat és társainkat pont olyannak amilyenek,fogadjuk el a hibákat,mert hiba nélkül nem él senki sem. Legyen az kívülről szembeötlő,vagy hordozódjon belül.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Mi lennénk a regényben főhősök,mert Dávid egy hatalmas utat jár be. A zárkózott 27 éves fiú képes megnyílni és eltüntetni maga körül a falakat. Képes újra bízni és önzetlenül őszintén szeretni. Melynek egy viszonzott szerelem lesz a jutalma.
Annak ajánlom, aki...
szereti a Budapesten játszódó regényeket, a Margit-szigetet és szeret a legnagyszerűbb emberi érzésről a szerelemről olvasni egy picit másképpen. A férfi szemszögéből.
Ne olvassa el, aki...
egy rózsaszín,szirupos szerelmi történetet vár,mert annak bizony csalódnia kell. Ez a könyv nem az a kategória lesz.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz